Ediz41
Hectopat
- Makaleler
- 2
Görsel yok.Görselde belirttiğim gibi Cru'da 3 monitör gözüküyor bunlar ikisini nasıl silebilirim?(silme nedenim monitörüm 75 Hertz ancak diğer diğer ikisi olduğu için 60 Hertz olarak gözüküyor ve 1 monitör kullanıyorum)
Şimdi yükledim.Görsel yok.
Hocam keşke okusaydınız onları silmediğim için 60 Hertz de kaldı monitör.Bende de 2 tane gözüküyor. Kafaya takmayın.
Onların olmasıyla 60 Hertz kalmasının ne alakası var anlayamadım. CRU ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?Hocam keşke okusaydınız onları silmediğim için 60 Hertz de kaldı monitör.
Nasıl sıfırlayabilirim.Onların olmasıyla 60 Hertz kalmasının ne alakası var anlayamadım. CRU ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?
Tamam sorun çözülmüştür teşekkürler.CRU'yu bu siteden indirdiğinizi varsayıyorum. Custom Resolution Utility (CRU)
Reset-all dosyasını yönetici olarka çalıştırın. Ardından restart64'ü yönetici olarka çalıştırıp sistemi yeniden başlatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.