Crunchyroll hala Game Pass vermeye devam ediyor mu?

Uyarıları okursanız sorunsuz yaparsınız.

Hocam premium fark etmiyor değil mi?
Tam olarak anlamadım fakat bu aşamalar esnasında Crunchyroll premium deneme sürümünü kesin olarak aktifleştirmeniz gerekiyor. Herhangi bir ücret kesintisi yaşamıyorsunuz. Game Pass kodunuza ulaşmanızın ardından hangi işletim sistemini kullanıyorsanız Play Store veya App Store üzerinden aboneliği iptal ediyor ve sorunsuz devam ediyorsunuz.

Tam olarak anlamadım fakat bu aşamalar esnasında Crunchyroll premium deneme sürümünü kesin olarak aktifleştirmeniz gerekiyor. Herhangi bir ücret kesintisi yaşamıyorsunuz. Game Pass kodunuza ulaşmanızın ardından hangi işletim sistemini kullanıyorsanız Play Store veya App Store'dan aboneliği iptal ediyor ve sorunsuz devam ediyorsunuz.
İçinde para olması şart mı? Bir de ben popüler paketi alsam. Fark etmiyor değil mi?

İçinde para olması şart mı? Bir de ben popüler paketi alsam. Fark etmiyor değil mi?
İçinde para olması şart değil. Yeni açılmış ve bakiyesi bulunmayan Papara sanal kartı da kabul ediyor. Herhangi bir paketi almanız farketmiyordu diye hatırlıyorum. Siz yine de satın alma aşamasında 14 day free trial aktif olup olmadığını kontrol edin.

Hocam kurarken You are not logged in. Hatası alıyorum. @Cilcuenca.
İçinde para olması şart değil. Yeni açılmış ve bakiyesi bulunmayan Papara sanal kartı da kabul ediyor. Herhangi bir paketi almanız farketmiyordu diye hatırlıyorum. Siz yine de satın alma aşamasında 14 day free trial aktif olup olmadığını kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı