Crunchyroll vs Funimation

Şu anlık korsan izliyorum animeleri (fansublar), yeterince İngilizce biliyorum, konuşmaya okumaya yetiyor, anlıyorum yani.
Daha önceden oyunları da korsan alırdım ama indirimlerde geri korsan indirdiklerimi satın aldım.
Funimation Türkiye'de hizmet vermiyor ama Opera VPN yetiyor. 40 TL.
Crunchyroll ise Türkiye'de veriyor 55 TL + manga ile.
Hangisini önerirsiniz? Netflix'de de oluyor diyorlar ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Funimation lisans şartları dolayısıyla pek sevdiğim bir yer değil. Şimdi de bir göz gezdirdim fakat sadece İngilizce dublaj var sanırım. Belki Amerika VPN'i ile bağlandığım için de olabilir.

Ben Crunchyroll'ü öneriyorum, isterseniz üstüne Netflix üyeliği de alabilirsiniz.

1) VPN ile kullanacağınıza korsan izleyin. İki türlü de para yapımcıya gitmiyor zaten.
2) Crunchyroll Türkiye çok kısıtlı tam kullanmak için VPN gerekiyor. Sonuç olarak 1. seçeneğe geri dönüyor.

NordVPN, PIA , ExpressVPN ya da Tunnelbear için aylık 10 dolar vereceğiz bir de, büyük ihtimalle korsan izleyeceğiz ya da Netflix kullanacağız, Funimation'a demin girebiliyordum şimdi blokladı.
Netflix'de VPN blokluyor diye duydum. Doğru mu?

Ya abi crunchyroll bozuk kafamı attıracak bu uygulama bazı animeler açılmıyor bayağı bir anime de TR'de lisans koşulları vesaireden dolayı bloklu manga uygulaması işe yaramaz denebilecek kadar kötü crunchyroll kendini geliştirmeli cidden ama yayın kalitesi çeviriler dublajlar vesaire kaliteli türkanimeyi önerebilirim sana ve crunchyrolla VPN ile giremezsin maalesef haberin olsun kanka funimotionu kullanmadım Netflix'i de kullanmadım bazı animeler olmasa da olur ve olan animelerin bazı bölümleri çalışmada olur diyorsan crunchyrollu öneririm ama bazen çok sinir bozucu oluyor cidden.

Ya abi crunchyroll bozuk kafamı attıracak bu uygulama bazı animeler açılmıyor bayağı bir anime de TR'de lisans koşulları vesaireden dolayı bloklu manga uygulaması işe yaramaz denebilecek kadar kötü crunchyroll kendini geliştirmeli cidden ama yayın kalitesi çeviriler dublajlar vesaire kaliteli türkanimeyi önerebilirim sana ve crunchyrolla VPN ile giremezsin maalesef haberin olsun kanka funimotionu kullanmadım Netflix'i de kullanmadım bazı animeler olmasa da olur ve olan animelerin bazı bölümleri çalışmada olur diyorsan crunchyrollu öneririm ama bazen çok sinir bozucu oluyor cidden.
Netflix animesi salla.
Funimation zaten bloklu.
Chrunvhyroll bana 50 Tl gibi bir fiyat veriyordu VPN bloklu olabilir.
Zaten yabancılar bile bana kissanime vs. demişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı