Crunchyroll'da Xbox Game Pass devam ediyor mu?

Ödeme hatası tarzı bir şey. Kartı kabul etmiyor.
Onu herkez'de veriyor sanırım. Çözümü ise mobil uygulamadan premium denemesini başlatmanız lazım. Google Play store yada cihazınız İphone ise mobil uygulamayı indirin. En son aldıktan sonra ödemeyi iptal etmeyi unutmayın.

Onu Herkes'de veriyor sanırım. Çözümü ise mobil uygulamadan Premium denemesini başlatmanız lazım. Google Play Store ya da cihazınız iPhone ise mobil uygulamayı indirin. En son aldıktan sonra ödemeyi iptal etmeyi unutmayın.

Başlattım ödeme alındı dedi yeşil tik geldi ancak yine de 'Try Premium' yazıyordu. Detaylara baktığımda ödemeyi doğrula falan yazdı play.google.com'da daha kurcalamadım.

Başlattım ödeme alındı dedi yeşil tik geldi ancak yine de 'Try Premium' yazıyordu. Detaylara baktığımda ödemeyi doğrula falan yazdı play.google.com'da daha kurcalamadım.
Mail'ini kontrol et. Doğrulama mail'i gelmiş olması lazım.

Hesabınızın e-postası doğrulanmış olması gerekiyor. Bunun için [email protected] a İngilizce hesabımı doğrular mısınız? Şeklinde mail atın. Birkaç saate hallolur ben öyle yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı