Crusader Kings 3 alacağım, indirim bekliyorum, oyunun konusu ile indirimin konusu çok ilgili değil ancak, alakasız oyunlara indirim yaptıkları olmuştu eski dönemlerde.
Crusader Kings 3 alacağım, indirim bekliyorum, oyunun konusu ile indirimin konusu çok ilgili değil ancak, alakasız oyunlara indirim yaptıkları olmuştu eski dönemlerde.
Teşekkürler hocam. eTail üzerinde 119 TL, sizce alayım mı yoksa indirim mi bekleyeyim, kararsız kaldım.Bu sayfada aşağıya kaydırıp etiketlerini filtrelerseniz hangi oyunların listede olduğunu görürsünüz CK3 aradığımda çıkmadı yani muhtemelen indirime girmez.
Bir sonraki indirim pekte yakın bir tarih değil maalesef.Teşekkürler hocam. eTail üzerinde 119 TL, sizce alayım mı yoksa indirim mi bekleyeyim, kararsız kaldım.
Royal edition alacağım, sanırım tüm DLC paketleri var. 119TL şu an eTail'de, güvenilirdi değil mi?Bir sonraki indirim pekte yakın bir tarih değil maalesef.
Al derim müthiş bir oyun, fakat ek paketlerini de alırsan zevkin kat kat artar.
Güvenilir bir platform olduğu söyleniliyor fakat ben hiç tecrübe etmedim.Royal edition alacağım, sanırım tüm DLC paketleri var. 119TL şu an eTail'de, güvenilirdi değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.