CryEngine ile i5 6400 ve 9800 GT sistemde oyun yapılabilir mi?

Salih Efe GNR

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Cryengine ile bir oyun yapacağım. Sistemim:
  • NVIDIA GeForce 9800 GT
  • 5GB RAM
  • Intel Core i5 6400 2.13GHz
Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum. Bu arada elimde iki tane ekran kartı (NVIDIA 6200 ve ATI V3300), bir tane de Intel Core i5 6400 2.13GHz. Bu sistem olmaz derseniz önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam CryEngine DirectX 11 destekli ekran kartı istiyor sizin ekran kartınız DX11 destekli değil, çalıştırmanız için DX11 destekli bir ekran kartı kullanmanız gerekiyor ve RAM'de yetersiz gelecektir diye tahmin ediyorum, bu arada neden CryEngine?

Öncelikle merhaba. Cryengine ile bir oyun yapacağım. Sistemim:
  • NVIDIA GeForce 9800 GT
  • 5GB RAM
  • Intel Core i5 6400 2.13GHz
Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum. Bu arada elimde iki tane ekran kartı (NVIDIA 6200 ve ATI V3300), bir tane de Intel Core i5 6400 2.13GHz. Bu sistem olmaz derseniz önerilere açığım.

Kaldırmaz bence. Unity kullanman iyi olacaktır :)

Hocam Cryengine DirectX 11 destekli ekran kartı istiyor sizin ekran kartınız DX11 destekli değil, çalıştırmanız için DX11 destekli bir ekran kartı kullanmanız gerekiyor ve RAM'de yetersiz gelecektir diye tahmin ediyorum, bu arada neden Cryengine?

Cryengine'yi seçmemin sebebi daha önceden Cryengine eğitim videolarını izliyordum. Sonra Cryengine'yi çok beğendim. Bu arada DX11 destekli değil dedinizde DxDiag'da DirectX12 sürümü yazıyor ekran görüntüsünü koyacağım. RAM var elimde fazladan takarım. Ekran kartı yine olmaz dersen yeni bir ekran kartı alırım. Bu arada fiyatı çok yüksek olmayan bir işlemci önerir misiniz?
Eki Görüntüle 550140Eki Görüntüle 550141
DxDiag:
Hocam CryEngine DirectX 11 destekli ekran kartı istiyor sizin ekran kartınız DX11 destekli değil, çalıştırmanız için DX11 destekli bir ekran kartı kullanmanız gerekiyor ve RAM'de yetersiz gelecektir diye tahmin ediyorum, bu arada neden CryEngine?
DXDİAG:tchpat - Hızlı Resim
DİĞER BİLGİLER:tchpad2 - Hızlı Resim
tchpad2.PNG
tchpat.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı