6 Ekim 2021 Mesaj: 4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan erişebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2021 Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan erişebilirsiniz.
UMURALP Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #2 Sürprizbozan: Garip bir mesaj Dosya Ekleri 1633551360078.png 60,5 KB · Görüntüleme: 62
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 6 Ekim 2021 #3 Bu oyunun restorasyona ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum grafikleri zaten çok iyi. Yapay zeka iyileştirmesi yapılsa yeter bence.
Bu oyunun restorasyona ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum grafikleri zaten çok iyi. Yapay zeka iyileştirmesi yapılsa yeter bence.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 Crytek'in son demleri bunlar. Crysis serisini oynayanlar çoluk çocuğa karıştı. Çoğu üniversiteli oldu. Hala iyi bir oyun çıkaramadılar. Umarım kendileri için yeni bir başlangıç olur.
Crytek'in son demleri bunlar. Crysis serisini oynayanlar çoluk çocuğa karıştı. Çoğu üniversiteli oldu. Hala iyi bir oyun çıkaramadılar. Umarım kendileri için yeni bir başlangıç olur.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 7 Ekim 2021 #5 @mike_wazowski_bruh Nereye çıkıyor bu oyun? Steam'de göremedim, Epic'e özel mi çıkartıyorlar yine? İşin yoksa 1 yıl bekle Steam'e gelmesini.
@mike_wazowski_bruh Nereye çıkıyor bu oyun? Steam'de göremedim, Epic'e özel mi çıkartıyorlar yine? İşin yoksa 1 yıl bekle Steam'e gelmesini.