Aynen kardeşim hala girmiyor oyuna.Bende 30.33 mb yüklüyor. Şimdi yeniden yükledim.
Sorun devam ediyor mu?
Gece bir kere daha kurdum bu sefer hepsini C'ye yönlendirdim yine olmadı,yine açmadıAdvanced kısmana bakar mısınız? Oyunu D'ye yüklediğinde bile kab ul etmiyor bazen. Ben yükledim D'ye ama hayla C'ye yüklüyordu oyunu. Bende açıldı, sizde neden açılmıyor anlamadım.
Şimdi tekrar sildim bu sefer cd den çıkarttım.Origini sitesinden indirdim onu kurdukdan sonra bide crysis kurcam.Sonra ayrı olarak çıkarttıklarımda değiştircem.Aklıma başka bir bok gelmiyor.Bende bir kaç gün uğraştım. Burda kimse yardım etmedi. Başka sitelerde çözüm aradım bulmadım. Kendim çözdüm.
Advanced kısmına bakar mısın? Yüklediğin kısımlar eklimi orada.
Kardeşim regeditten falan filan ne varsa silip kuruyorum her seferinde kalınta falan kalmıyor.Program Data'da Origin ve Electronics Arts kalıntıları kalıyor ordan felan siler misiniz?
Çok sağol kardeşim bakalım ne olucak ya 4 gün oldu daha açılacak.Arala mail attım adamlar sistem özellikleriniz yeterli değildir Dxdiag dosyasını gönderdim şimdide cevap vermiyorlar.Onlarda ayrı bi gıcık etti zaten.Şu iş bi halledeyim direk onlar hakkında davacı olucam tüketici haklarına.Yeniden D'ye kurup Origin'den ayarlayın o zaman. Tekrar olmaz ise arkadaşın çözümünü deneyin. Yardımcı olmaya çalışacağım. Kusura bakma. Benim bu kadar bilgim var. Ama ginede çalışırım yardımcı olmaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.