Crysis 3 Alpha Sürümüne Katılın!

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
NVIDIA, Crytek ve EA ortaklığı ile gerçekleştirilen yeni etkinlik ile Crysis 3 Multiplayer'ın Alpha (pre-Beta) sürümüne erkenden erişme şanşı elde ediyoruz.

Yapmanız gereken NVIDIA GeForce Facebook sayfasını beğenmek ve böylece alacağınız kodu Origin üzerinden Redeem Code diyerek etkinleştirmek. Artık Crysis 3′ün Alpha sürümü oyunlar bölümünde pre-load için hazır durumda olacak!

nfuse.jpg
 
Türkiye dışında bir yeri seç. Yalnız Origin hesabının kayıtlı olduğu bölge etki ediyor olabilir, ona dikkat et. Yani, Amerika kayıtlı bir hesabın varsa, Amerika'da herhangi bir sorun çıkmazken, Amerika kayıtlı hesabını UK ile kullanırsan sorun çıkabilir. Yani, böyle bir sistem mevcut mu bilmiyorum da, tedbirli ol hani.
 
Key veriyor, ama verilen key orjinal hesabında kullanılabiliyor mu, o muamma şuan bende. Origin'i şuan senin vesilenle yüklüyorum bir kez daha. Format atmıştım da. :D
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı