Crysis 3 için Masaüstü Bilgisayar Tavsiye

Arkadaşlar ben siparişi verene kadar bazı parçaların kalmadığını gördüm, yerlerine değişik parçalar koymak zorunda kaldım. Fiyat uçuklayınca kasanın modelini değiştirdim. Şimdi bir tereddütüm var bu hafta içi bilgisayarın parçalarını gönderecekler. Eğer ki uygun değilse hemen Samsuna gidip önereceğin parçalarla değişim yaptırayım. Vakit ayırabilirseniz çok sevinirim. Elimde 1 TB'lık Sata 3 64 MB önbellikli Seagate HDD var şimdilik onu kullanacağım önümüzdeki ayda 120 GB SSD almayı planlıyorum. Saygılarımla. Marka Ürün Miktar

RAM - G.skill 8 GB (2x4GB) RipjawsX 1866 MHz

Ekran Kartı - ASUS HD 7950 DirectCU II TOP GDDR5 3 GB

Klavye & Mouse - Everest KM-8320

DVD Yazıcı - ASUS DRW-24B5ST 24X

Monitör - AOC E2250Sda 22 inç

Kasa - Everest i9 (700 Watt)

Anakart - ASUS Crosshair V Formula

İşlemci Soğutucu - Thermaltake - Contac16

Kablosuz Ağ Kartı - ASUS PCE-N10

İşlemci - AMD FX 8120

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey güzel de bu Everest kasa ve klavye hiç olmamış... O kasadaki PSU tam 700W vermiyordur %99... 500W verse dua et. Klavyede bir arkadaş 3 tuşun aynı anda işlemediğini söylemişti... Adı gaming sadece... İşlemciyi ve anakartı biraz daha düşürüp ideal bir sistem olurdu.

Üstad klavyenin aynısını 1 ay kadar önce kardeşime aldım. Ve o da oyun hastası. En ufak bir şikayeti olmadı. Acaba arkadaşın klavyesinde bi problem olabilir mi ? Ayrıca ben olumsuz dediğiniz parçaları çok fazla uçmamak şartıyla gidip değiştirmeyi düşündüğüm için özellikleri yazdım. Uygun olmayan parça ve yerine önerebileceğiniz bir parça olursa yazarsanız çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı