Crysis 3 "rld.dll" ve "msvcr100.dll" sorunu

leninD

Kilopat
Ben her iki dll dosyasını indirdim PC 64 bit olduğu için önce SYSWOW64 klasörüne atıp yeniden başlattım ama bir sonuç değişmedi, aynı işlemi System32 klasörüne de yaptım ama bir şey değişmedi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 409
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 380
Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis çalıştı mı? DLL dosyalarını oyunun klasörüne attığın için diğerlerini etkilemez. Sistem içerisindekileri silme onlarda dursun. Başka program veya oyun kullanabilir.
Daha denemedim, okuldayım. Eve geçince deneyeceğim. Daha önce internette bu tür hatalar gördüm aynı DLL dosyası her iki dosyada olduğu için (SYSWOW64) (System 32) dosylarında aynı DLL dosylarını attım, silip tekrar yükledim, DX kurulumu yaptım ama hata verdı. DX güncel Dx12 kullanıyorum bazı oyunlar güncel olmadığını dıyerek de açmıyor.

Yanlış işlem yapıyorsunuz. Rapor paylaşın.

Denedim ama bu sefer başka bir hata verdi, diğer iki hatayı vermiyor.
Yanlış işlem yapıyorsunuz. Rapor paylaşın.

O sorunu başka oyunlarda da yaşadım ama yapamayınca vazgeçtim.

Adsız.png

Öncelikle sistem dosyalarına hiçbir şekilde dosya atmayın.
Rapor oluşturun, inceleyelim.

İndirdiğin DLL dosyalarını oyunun EXE dosyasının olduğu yere atıp dene.
Bu bilgiye yanlış diye uyarı veren sevgili moderatörüm. EXE dosyaları DLL dosyalarını çalıştırırken sadece "system32" veya "syswow64" klasörlerine bakmazlar. Bulundukları klasör içerisinde ihtiyaç duyduğu DLL dosyası varsa oradan da çalıştırırlar. Denemediğiniz veya eksik bildiğiniz bir yorumu direk yanlış olarak lanse etmeyiniz. Birçok konuda da gördüğümüz gibi @Recep Baltaş gereken DLL dosyası için öncelikli olarak varsa direk yükleyen setup dosyasını öneriyor yoksa da ihtiyaç duyulan altyapıya göre "system32" veya "syswow64" klasörlerine elle indirip attırmıştır.

Konu sahibi arkadaş da bu iki klasöre de dosyaları atmasına rağmen oyunu çalıştıramadığı için ona ikinci bir yol gösterdim. Yolu isterseniz siz de deneyin. En basitinden DirectX DLL dosyalarından bir tanesini bulunduğu sistem dosyasından kesip açmak istediğiniz oyunun EXE dosyasının yanına atın oyun yine dosyayı görüp çalışacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı