Çözüldü Crysis Remastered açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

mehsel12

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx3050
İşlemci
ryzen 5 5500
Oyunu normal bir şekilde Epic Games üzerinden yükledim. Açmaya çalıştığımda ise ekteki görsel gibi sonuç çıktı oyun açılmıyor ama Epic Games %60 falan işlemciyi kullanıyor. Sonra Epic Games'i çarpıdan normal kapatıyorum bu sefer Epic Games gidiyor direk Crysis %60 olarak işlemciyi kullanıyor diye gozukuyor ama hiçbir şekilde açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
1734976968665.png
1734976994047.png

Çözüm
Oyunun yüklü olduğu klasördeki EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıp girmeyi denedin mi?
Bir de attığınız görselde Crysis IDE kapatın. Sonra tekrar deneyin, yeniden başlatın PC'yi belki düzelir. Bir de dosya doğrulamasını da deneyebilirsin.

Teşekkürler çözdüm oyunun EXE dosyasından uyumluluk ayarını Windows 7 yaptım ve yönetici olarak çalıştırdım.
Oyunun yüklü olduğu klasördeki EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıp girmeyi denedin mi?
Bir de attığınız görselde Crysis IDE kapatın. Sonra tekrar deneyin, yeniden başlatın PC'yi belki düzelir. Bir de dosya doğrulamasını da deneyebilirsin.

Teşekkürler çözdüm oyunun EXE dosyasından uyumluluk ayarını Windows 7 yaptım ve yönetici olarak çalıştırdım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı