Crysis Remastered Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Crysis Remastered Resmi Sitede Ortaya Çıktı
Crysis Remastered

Crysis Remastered, Crytek’in resmi sitesinde ortaya çıktı. Söz konusu oyunun yakın zaman içerisinde duyurulması bekleniyor. Crytek’in bir süredir üzerinde çalıştığı iddia edilen Crysis Remastered hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. ...

Devamı: Crysis Remastered Resmi Sitede Ortaya Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bence hiç gerek yoktu, normal oyun bile hala güzel gözüküyor.
Bence böyle düşünmeyin. Animasyonlar ve efektler biraz daha iyileştirilebilir ve karakterlerde oynama yapılabilir. En önemlisi optimizasyon ve 2020'ye hazır bir oyun yapılabilir.

Bence böyle düşünmeyin. Animasyonlar ve efektler biraz daha iyileştirilebilir ve karakterlerde oynama yapılabilir. En önemlisi optimizasyon ve 2020'ye hazır bir oyun yapılabilir.
Valla benim gibi kötü bilgisayara sahip insanlar oynayamayacaktır. Tabi Ps4'de uygun bir fiyattan çıkarsa bakarım. Size şimdiden iyi oyunlar.

İlk Crysis konsollara çıkmamıştı. Ardından oyun konsollara çıkmaya başlayınca eski kalitesini bulamadım. Crysis 1 benim için en iyiler arasındaydı ardından gelen Warhead DLC'si o kaliteyi devam ettirdi. İkinci oyun ile birlikte işin içine konsollar girdi ve eski kalitesini bulamadım. Yeni oyunu açıkçası bende isterdim fakat büyük ihtimalle işler daha kötü olacaktı, Remastered olması bu yandan sevindirdi. Bakalım detayları ne zaman gelecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı