Oyun Crysis Remastered trilogy 51 TL

İlk oyunu oynuyorum oyun Türkçe dublaj sayesinde atmosfere sokuyor sizi ama büyük sıkıntıları var hala. İlk olarak oyunun save sistemi rezalet. Oyundan çıktım tekrar girdiğimde önceki görevin başından açtı kaydımı. Oraya giderken de bir yerden aşağı düştüm o sırada otomatik kayıt aldı tamamen baştan oynamak zorunda bıraktı beni çıldırıp sildim. Hitboxlarda sıkıntı var bence adamlar ölmüyor çünkü mermi de kısıtlı, bir de bu yeteneklerimiz çok çabuk bitiyor gibi geldi bana. Boş bir vaktimde tekrar başlarım ama şu an farklı oyunlara yönelmek daha mantıklı gibi geldi.

Oynanış konusunda bana en çok zevk veren FPS oyunu. Nanosuit'i kullanırken aldığım keyifi başka oyunda bulamadım. Hikayesi de aman aman olmasa da Türkçe dublajla beraber sizi oyunda tutar. Kesinlikle öneriyorum.

Crysis'lerin orijinal yani Remastered olmayan halleri kütüphanemde var, tekrar bu paketi almam gerekir mi sizce? Çok farklılık var mı bunları almak adına?

Görsel olarak ilk oyunda biraz fark var ancak 2 ve 3'te hiç fark yok. 1. ve 3. oyunun optimizasyon sorunları vardı onu giderdiler.

Görsel olarak ilk oyunda biraz fark var ancak 2 ve 3'te hiç fark yok. 1. ve 3. oyunun optimizasyon sorunları vardı onu giderdiler.

Ben 1. oyunda hala sorun yaşıyorum ama yardımcı olan çıkmadı nedense. Oyunun remastered hali bile sıkıntılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı