Çözüldü Crysis Remastered'da zırh gücü yükseltilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirBaran

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Steam'den Crysis Remastered aldım. Oyunu beğendim fakat yarısına gelmeme rağmen kostüm enerjisi çok çabuk bitiyor. Crysis 3'te yükseltebiliyordum fakat bunda yükseltemiyorum. Nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herkese merhaba. Steam'den Crysis Remastered aldım. Oyunu beğendim fakat yarısına gelmeme rağmen kostüm enerjisi çok çabuk bitiyor. Crysis 3'te yükseltebiliyordum fakat bunda yükseltemiyorum. Nasıl yaparım?

Crysis 1 ve Crysis Remastered içinde kostüm enerjisini yükseltemezsiniz. Ama kostümü yedek zırh olarak kullanabilirsiniz.

Crysis 1 ve Crysis Remastered içinde kostüm enerjisini yükseltemezsiniz. Ama kostümü yedek zırh olarak kullanabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı