Crytek, Crysis 4 hakkında sessizliğini bozdu

Cevat Yerli degil miydi Crytek sio ve sahibi?
Yanlış mı hatırlıyorum?

Cevat Yerli Crytek'in başındaydı ancak sonradan kardeşi Avni Yerli'ye devretti. Cevat Yerli ayrı bir şirket kurdu Room adında.

Bir nevi rasyonellik payı var ama geç çıksın güzel çıksın mühim olan o. Activision gibi her yıl seri üretim oyununu çıkartıp, bir oyunun patlamasına gelecek değil bu adamlar. Ellerinde son bir koz var, onu da iyi oynamaları gerekmiyorsa, Hunt Showdown ile bir anda yokuş çıkan şirket bir anda bayır aşağı da yıkılabilir Crysis 4 ile. Ben iş kaliteli çıkacağını düşünüyorum.

Umarım öyle olur hocam. Gözlerini paraya bürüp servis oyunu falan yapmazlar umarım, korkum o.

Son düzenleme:
7 yıl civarı oldu herhalde en son oynayalı.
Promet miydi neydi adı, en son uzay boslugunda bitmişti oyun galiba vs…

Bilmiyorum hocam duyurudan 2 yıl geçmiş hiçbir haber gelmemiş ve bir anda "harika gidiyoruz ekip çok iyi şekilde çalışıyor" diyorlar, bu söylemleri yapanların çoğu kolpa çıkıyor ama her şeyi de kötüye yormamak lazım umarım gerçekleri söylüyorlardır.

Haklı çıkmana o kadar çok şaşırdım ki şu an. Gerçektende Mali krizden ötürü işten çıkarmalar olacağını ve tüm ekibin Hunt Showdown'a odaklanacağını açıkladılar.

Yani Crysis oyununun geliştirilmesi kalıcı mı geçiçi bilmiyorum ama durduruldu.

Şaşırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı