Evet nedense bana böyle geldi. CS 1.6'nın yeri benim için her zaman başkadır. Ben şu an 14 yaşındayım. 7 yaşındayken benim amcamın kızı oynuyordu bu oyunu. Amcamın kızının oynadığı bir oyun sülalemize yayıldı.
herkes deli gibi oynamaya başladı. Amcamın çocuklarından dayımın çocuklarına kadar bize kadar yayıldı. Sülalemiz bu oyunu oynamaya başladı. Sürekli birbirimize yaydık. Bir akrabamız mesela bu ne ya falan dediğin de Meryem'den öğrendik çok güzel bir oyun falan diyorduk.
nostaljik çok güzel bir havası olduğu için CS 1.6'yı daha çok seviyorum. CS:GO bedava olduğun da indireyim bir bakayım dedim. E yani güzel o kadar kötü değil ama şahsen CS 1.6 kadar zevk vermedi. Zaten girmez olaydım girer girmez mevlana hack açan biriyle karşılaştım.
daha bir bismillah oyunu ilk defa deneyeceğiz ilk oynayışta da hileye denk gelmezsin be