CS 1.6 CS:GO'dan daha iyi

CHRİS W4LKER

Decapat
Evet nedense bana böyle geldi. CS 1.6'nın yeri benim için her zaman başkadır. Ben şu an 14 yaşındayım. 7 yaşındayken benim amcamın kızı oynuyordu bu oyunu. Amcamın kızının oynadığı bir oyun sülalemize yayıldı. herkes deli gibi oynamaya başladı. Amcamın çocuklarından dayımın çocuklarına kadar bize kadar yayıldı. Sülalemiz bu oyunu oynamaya başladı. Sürekli birbirimize yaydık. Bir akrabamız mesela bu ne ya falan dediğin de Meryem'den öğrendik çok güzel bir oyun falan diyorduk. nostaljik çok güzel bir havası olduğu için CS 1.6'yı daha çok seviyorum. CS:GO bedava olduğun da indireyim bir bakayım dedim. E yani güzel o kadar kötü değil ama şahsen CS 1.6 kadar zevk vermedi. Zaten girmez olaydım girer girmez mevlana hack açan biriyle karşılaştım. daha bir bismillah oyunu ilk defa deneyeceğiz ilk oynayışta da hileye denk gelmezsin be

Son düzenleyen: Moderatör:
Özüne indiğimizde aralarında bir fark yok ki? Mekanik anlamında bahsediyorum. Ben de eski oyunlardan daha çok zevk alırım ancak atölye desteğinin olması, benim gözümde direkt 10-0 öne geçiriyor CS:GO'yu.

Cs 1.6 Cs go dan daha iyi değil
Gta sa,Gta V den daha iyi değil
Eski şeyler her zaman iyi değildir.Bu tamamen öznel bir meseledir.

CS:GO her ne kadar Update alan bir oyun olsa da temelleri 2012'ye dayanıyor yani oyun nereden baksan 10 yıllık artık yeni bir CS oyununun çıkmasının zamanı geldi.

Beraber oynamaya şansımız varsa Steam nickini atar mısın dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…