CS 1.6 CS:GO'dan daha iyi

Beraber oynamaya şansımız varsa Steam nickini atar mısın dostum.
Steam den oynamıyorum hocam. Steam de 2-3 tane boş sunucu var diyorlar o yüzden korsan oynuyorum. CsDurağı'ndan oynuyorum ve bir sürü dopdolu sunucu var. Evet denildiği gibi toxic olan ve hile kullanan kişiler cs 1.6 da da var. Eğer hile korumalı bir sunucuya girersen hiç bir şey olmuyor. Hiç hile çıkmıyor karşına.

Hocam TR de hep şöyle bir izlenim var eskiden internet kafede oynanan zamanının iyi oyunları o oyunların şimdi ki halinden ya da başka bir oyundan daha iyi hayır böyle bir izlenim olmamalı evet o oyunlar zamanında çok iyiydi ama artık değil mesela GTA SA oyun çok iyi özellikle hikayesi ama gelip te GTA SA > GTA 5 diyemezsin evet CS 1.6 da çok iyi bir oyun ama günümüz CS:GO daha iyi.

Hocam TR de hep şöyle bir izlenim var eskiden internet kafede oynanan zamanının iyi oyunları o oyunların şimdi ki halinden ya da başka bir oyundan daha iyi hayır böyle bir izlenim olmamalı evet o oyunlar zamanında çok iyiydi ama artık değil mesela GTA SA oyun çok iyi özellikle hikayesi ama gelip te GTA SA > GTA 5 diyemezsin evet CS 1.6 da çok iyi bir oyun ama günümüz CS:GO daha iyi.
Herkese göre farklıdır hocam. Ben şahsi fikrimi söyledim. Cs go oynadım ve 1.6 kadar zevk almadım.

Nostalji sandım, konuyu açan 4 yaşındayken CS:GO piyasadaymış zaten. Herhalde ağzında biberonla takılıyordu 1.6'da. Ayrıca 1.6 topluluk haritalarında hileyle karşılaşmak GO'dan çok daha rahat da neyse.

Eğer ki aynı evde ya da internet kafede arkadaşlarla aranda atıyorsan CS 1.6 hatta 1.5'in verdiği zevk çok başka. Ancak özellikle agresif AWP konusunda şahsi fikrim aşırı yetersiz kalıyor. Görsel Olarak'da bakarsak CS Source öncesi grafikler günümüz için resmen patates. Oyunun seni mutlu etmesi önemli. CS:GO'da aslında 5 kişi rekabetçi girdiğin zaman güzel zevk alınıyordu, ne yazık ki gaben abimiz hilelere çözüm bulmak yerine en çok oynanan ve zevk veren haritaları ya kaldırdı ya da güncelleyerek oyun zevkini azalttı.

Nostalji sandım, konuyu açan 4 yaşındayken CS:GO piyasadaymış zaten. Herhalde ağzında biberonla takılıyordu 1.6'da. Ayrıca 1.6 topluluk haritalarında hileyle karşılaşmak GO'dan çok daha rahat da neyse.
dediğim gibi 7 yaşında iken başladım cs 1.6 oynamaya. Cs 1.6 yı botlarla oynamak bile cs go oynamakdan daha iyi.

Arkadaşlar dediğim gibi ben KENDİM cs 1.6 dan daha çok zevk aldım. Şahsi fikrimi söyledim size göre cs go daha iyi olabilir. Sadece daha güzel bir havası var cs 1.6 nın bana göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı