OrkunErkmen
Kilopat
Öyle değil mi hocam?Tamamen öznel bir meseledir deyip kesinlik bildiren yargılar kullanman garibime gitti.
Bugları olsun
oynanışı olsun
grafikleri olsun
optimizasyonu olsun
Öyle değil mi hocam?Tamamen öznel bir meseledir deyip kesinlik bildiren yargılar kullanman garibime gitti.
Öyle değil mi hocam?
Steam den oynamıyorum hocam. Steam de 2-3 tane boş sunucu var diyorlar o yüzden korsan oynuyorum. CsDurağı'ndan oynuyorum ve bir sürü dopdolu sunucu var. Evet denildiği gibi toxic olan ve hile kullanan kişiler cs 1.6 da da var. Eğer hile korumalı bir sunucuya girersen hiç bir şey olmuyor. Hiç hile çıkmıyor karşına.Beraber oynamaya şansımız varsa Steam nickini atar mısın dostum.
Herkese göre farklıdır hocam. Ben şahsi fikrimi söyledim. Cs go oynadım ve 1.6 kadar zevk almadım.Hocam TR de hep şöyle bir izlenim var eskiden internet kafede oynanan zamanının iyi oyunları o oyunların şimdi ki halinden ya da başka bir oyundan daha iyi hayır böyle bir izlenim olmamalı evet o oyunlar zamanında çok iyiydi ama artık değil mesela GTA SA oyun çok iyi özellikle hikayesi ama gelip te GTA SA > GTA 5 diyemezsin evet CS 1.6 da çok iyi bir oyun ama günümüz CS:GO daha iyi.
dediğim gibi 7 yaşında iken başladım cs 1.6 oynamaya. Cs 1.6 yı botlarla oynamak bile cs go oynamakdan daha iyi.Nostalji sandım, konuyu açan 4 yaşındayken CS:GO piyasadaymış zaten. Herhalde ağzında biberonla takılıyordu 1.6'da. Ayrıca 1.6 topluluk haritalarında hileyle karşılaşmak GO'dan çok daha rahat da neyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.