Steamdan oynasan daha çok performans alırsın ve strafe atmak gibi olaylar daha basit ama sen bilirsin. Server işi de gametracker üzerinden bakılarak hallediliyor, uğraştırıcı olsa da bence değer.Steam den oynamıyorum hocam. Steam de 2-3 tane boş sunucu var diyorlar o yüzden korsan oynuyorum. CsDurağı'ndan oynuyorum ve bir sürü dopdolu sunucu var. Evet denildiği gibi toxic olan ve hile kullanan kişiler cs 1.6 da da var. Eğer hile korumalı bir sunucuya girersen hiç bir şey olmuyor. Hiç hile çıkmıyor karşına.
İndirime falan girerse alırım hocam. Babamın parası olduğu için oyunlara yatırmak istemiyorum. İndirime girerse alabilirim.Steamdan oynasan daha çok performans alırsın ve strafe atmak gibi olaylar daha basit ama sen bilirsin. Server işi de gametracker üzerinden bakılarak hallediliyor, uğraştırıcı olsa da bence değer.
Kaçırma lütfen hatta bu Valve'nin paketleri oluyor 25 TL'lik baya avantajlı.İndirime falan girerse alırım hocam. Babamın parası olduğu için oyunlara yatırmak istemiyorum. İndirime girerse alabilirim.
Paket falan almayı düşünmüyorum. Direkt cs 1.6 alırım normal alırsam.Kaçırma lütfen hatta bu Valve'nin paketleri oluyor 25 TL'lik baya avantajlı.
Left 4 Dead 2 gibi oyunlar oluyor hani normalde toplamları 150 200 civarı oluyor belki de geçiyordur ama ben de hediye edebilirim size.Paket falan almayı düşünmüyorum. Direkt cs 1.6 alırım normal alırsam.
Herkese göre farklıdır hocam. Ben şahsi fikrimi söyledim. CS:GO oynadım ve 1.6 kadar zevk almadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.