CS 1.6 FPS nasıl arttırılır?

Oyunu ilk olarak orijinal alın. Sorun yaşarsanız tekrar buraya konu açarsınız.

Korsan sürümler genellikle eski oluyorlar. Eski sürümlerde ekran kartını doğru algılayamama gibi sorunları vardı.

Jailbreak gibi modlu sunucularda, karakter veya silah modellerini oyunun ayarlarından uyumsuz yapabiliyorlar. Bu tarz durumlarda düşen FPS normaldir. Bu uyumsuzluklar çok üst düzey sistemlerde bile FPS'i belirtilen değerlere düşürebilir. Bir nevi optimizasyon sorunu diyebilirsin.

O sistemde overlock olur mu?

Overclock ne daha onu bilmiyorum nasıl yapılıyor falan.
Chrome'da drop yiyebiliyor YouTube videosu izleyemiyor sistem.

Korsan sürümler genellikle eski oluyorlar. Eski sürümlerde ekran kartını doğru algılayamama gibi sorunları vardı.

Jailbreak gibi modlu sunucularda, karakter veya silah modellerini oyunun ayarlarından uyumsuz yapabiliyorlar. Bu tarz durumlarda düşen FPS normaldir. Bu uyumsuzluklar çok üst düzey sistemlerde bile FPS'i belirtilen değerlere düşürebilir. Bir nevi optimizasyon sorunu diyebilirsin.

Bir deneyeyim.

Hem paralıymış 18.50 TL onun yerine sistem yenilerim Steam'e para vermem :D

Hocam o sistemde kasması normal değil yine de FPS artırma ayarlarını deneyin.

Bu arada işlemci de ekran kartı da 60-90 TL arası yani öyle muqo sistem.

Hem paralıymış 18.50 TL onun yerine sistem yenilerim Steam'e para vermem :D

Bu arada işlemci de ekran kartı da 60-90 TL arası yani öyle muqo sistem.
Size orjinal alın dendiğinde ne beklediniz ki oyunun ücretsiz olmasını mı? 20TL'ye sistemi yükseltebilirseniz bir de rehber paylaşırsınız artık insanlar da kullanır.

Size orijinal alın dendiğinde ne beklediniz ki oyunun ücretsiz olmasını mı? 20TL'ye sistemi yükseltebilirseniz bir de rehber paylaşırsınız artık insanlar da kullanır.

Kanka CS:GO bedava ya hani Counter-Strike'de bedava olur diye düşündüm ama 0,96 dolar az mı?

Size orijinal alın dendiğinde ne beklediniz ki oyunun ücretsiz olmasını mı? 20TL'ye sistemi yükseltebilirseniz bir de rehber paylaşırsınız artık insanlar da kullanır.

Ben bileşenler 60-90 TL arası diyorum sen ne diyorsun kanka.

Neyse ben CS 1.6 geçiyorum 30 FPS de olsa oynayacağız artık yapacak bir şey yok eğer çözümünüz varsa(Console kodları hariç işe yaramıyor çünkü) yazabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı