CS 1.6 Hileleri nasıl tespit ederiz?

Fenerist

Kilopat
CS 1.6 oyuncusuyum ve TW sorumlusuyum, bazılar göstere göstere hile kullanıyor ancak TW'lerine baktıgım zaman hic bir şey cıkmıyor. Wargods taratıyorum temiz, pchunter, comodo kill Switch programları ile de bakıyorum ama her şey normal. Diger bakabildigim programlar recuva, search engine, OSF. Sizin önerebileceginiz başka programlar var mıdır?

Genelde hile yapanlar çabucak kullandıkları hileleri kaldırıyorlar. Bunu bir program yardımı ile bulabileceğini sanmıyorum. Yetkili olduğun sunucu sahibi ile iletişime geç. Bariz hile ama hile dosyası bulamıyorum de sana güveniyorsa, hile kullanan üyeleri sorgusuz banlamana bir şey demeyecektir.

Ya da hile yaptığına emin olduğun kişiyi Windows game bar ya da ekran kartı sürücüsünün sağladığı yazılımlar ile (Shadowplay, Relive) kayıda al. Sonrasın da video bir yerde sakla. Ceza itiraz yaptığın da gerekli kişilere verirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde hile yapanlar çabucak kullandıkları hileleri kaldırıyorlar. Bunu bir program yardımı ile bulabileceğini sanmıyorum. Yetkili olduğun sunucu sahibi ile iletişime geç. Bariz hile ama hile dosyası bulamıyorum de sana güveniyorsa, hile kullanan üyeleri sorgusuz banlamana bir şey demeyecektir.

Ya da hile yaptığına emin olduğun kişiyi Windows game bar ya da ekran kartı sürücüsünün sağladığı yazılımlar ile (Shadowplay, Relive) kayıda al. Sonrasın da video bir yerde sakla. Ceza itiraz yaptığın da gerekli kişilere verirsin.
Teşekkürler deniyecem.
Artık bazı hile programları oyunu izlemene veya kayıt almana engel olabiliyor. Biraz zor bence tespit olayı. Ama bir kişi saçma sapan hareketler yapıp herkesi kafadan vuruyorsa zaten hiledir her türlü:)
Program vardır illaki bilmedigimiz.

3-4 yıl önce oynarken adminler oyuncunun bakışından anlık ekran görüntüsü alıyordu Facebook üzerinden resmi alıp bakıyordu hile varsa banlıyordu. Hala oluyor mu bilmiyorum. Bu arada hangi serverde adminsiniz?

Hilelerin silinmesi için çeşitli programlar var. Öncelikle hileyi kapatıp bekliyorlar biraz ve öyle Wargods taratıyorlar bu şekilde mavi veriyor. TW baktığınızda da hile çıkmaması sebebi loader kaldırıyorlar ve CCleaner veya başka bir program ile log temizliyorlar.

Yani uzun lafın kısası hızlı olanı yakalamanız zor. Eğer gerçekten hileyse direkt banlayıp geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı