Hocam oyunun ortamı aşırı kaliteli şu an şikayet ettiğiniz toxic ortamların hiçbiri o yıllanmış oyunda yok. Aşırı zevkli ve hala oynanabilecek bir oyun. Saçma sapan Türk sunucuları dediğiniz yerlerde ne eğlenceler dönüyor insanlar başka oyunlarda rank kasmak için bir yerlerini yırtıp tilt olurken Jailbreak oynayıp eğlenmek en iyisi. Natronabi gibi CS'yi yaşatacak insan olursa oynar mıydım? Oynardım.
Valorant diye ağzınızdan düşürmediğiniz ortamlarda allaha söven absürt çocuklardan atatürk'e kadar küfür ediyorlar. Bu mu sizin kalite ortam anlayışınız? Şu 10 yıldan uzun sanal hayatımda en güzel dönemlerim CS 1.6 ve TS3'te geçmiştir. Altımdaki sistem her oyunu kaldırıyor ama hiç birinde eskisi gibi eğlenmiyorum.
Valorant diye ağzınızdan düşürmediğiniz ortamlarda Allah'a söven absürt çocuklardan Atatürk'e kadar küfür ediyorlar. Bu mu sizin kalite ortam anlayışınız? Şu 10 yıldan uzun sanal hayatımda en güzel dönemlerim CS 1.6 ve TS3'te geçmiştir. Altımdaki sistem her oyunu kaldırıyor ama hiç birinde eskisi gibi eğlenmiyorum.
Valorant diye ağzınızdan düşürmediğiniz ortamlarda allaha söven absürt çocuklardan atatürk'e kadar küfür ediyorlar. Bu mu sizin kalite ortam anlayışınız? Şu 10 yıldan uzun sanal hayatımda en güzel dönemlerim CS 1.6 ve TS3'te geçmiştir. Altımdaki sistem her oyunu kaldırıyor ama hiç birinde eskisi gibi eğlenmiyorum.
ALLAH ve ATATÜRK e küfür edenleri hiç görmedim. Küfür eden olduğu zaman genelde karşılıklı ediliyor. Oyunlardan eskisi gibi zevk almana bağlı veya orada anıların olmasına. Yani oyun zevkli falan değil sadece sende öyle kalmış.
ALLAH ve ATATÜRK e küfür edenleri hiç görmedim. Küfür eden olduğu zaman genelde karşılıklı ediliyor. Oyunlardan eskisi gibi zevk almana bağlı veya orada anıların olmasına. Yani oyun zevkli falan değil sadece sende öyle kalmış.