CS 1.6 ne zaman indirime girer?

Hocam oyunun ortamı aşırı kaliteli şu an şikayet ettiğiniz toxic ortamların hiçbiri o yıllanmış oyunda yok. Aşırı zevkli ve hala oynanabilecek bir oyun. Saçma sapan Türk sunucuları dediğiniz yerlerde ne eğlenceler dönüyor insanlar başka oyunlarda rank kasmak için bir yerlerini yırtıp tilt olurken Jailbreak oynayıp eğlenmek en iyisi. Natronabi gibi CS'yi yaşatacak insan olursa oynar mıydım? Oynardım.

Ortamı kaliteli falan değil. 2 3 kere oynadım ağzı bozuk kekolar var. Oralarda eğlence falan dönmüyor kaliteli bir oyun oyna görürsün eğlenceyi.
Hocam PS3 aldıktan sonra bakmıyorum bile PC'ye günlük işler vs. bu arada bende isterim CS:GO Valorant oynamayı.
Evet istersin. Ama sen şuanda 1.6 oynadığın için sana çok zevkli eğlenceli bir oyunmuş gibi geliyor. Haliyle benim yorumum sana saçma geliyor .

Ortamı kaliteli falan değil. 2 3 kere oynadım ağzı bozuk kekolar var. Oralarda eğlence falan dönmüyor kaliteli bir oyun oyna görürsün eğlenceyi.
Valorant diye ağzınızdan düşürmediğiniz ortamlarda allaha söven absürt çocuklardan atatürk'e kadar küfür ediyorlar. Bu mu sizin kalite ortam anlayışınız? Şu 10 yıldan uzun sanal hayatımda en güzel dönemlerim CS 1.6 ve TS3'te geçmiştir. Altımdaki sistem her oyunu kaldırıyor ama hiç birinde eskisi gibi eğlenmiyorum.

Valorant diye ağzınızdan düşürmediğiniz ortamlarda Allah'a söven absürt çocuklardan Atatürk'e kadar küfür ediyorlar. Bu mu sizin kalite ortam anlayışınız? Şu 10 yıldan uzun sanal hayatımda en güzel dönemlerim CS 1.6 ve TS3'te geçmiştir. Altımdaki sistem her oyunu kaldırıyor ama hiç birinde eskisi gibi eğlenmiyorum.
Haklısınız hocam ama o onun zevki karışmamak lazım.

Valorant diye ağzınızdan düşürmediğiniz ortamlarda allaha söven absürt çocuklardan atatürk'e kadar küfür ediyorlar. Bu mu sizin kalite ortam anlayışınız? Şu 10 yıldan uzun sanal hayatımda en güzel dönemlerim CS 1.6 ve TS3'te geçmiştir. Altımdaki sistem her oyunu kaldırıyor ama hiç birinde eskisi gibi eğlenmiyorum.
ALLAH ve ATATÜRK e küfür edenleri hiç görmedim. Küfür eden olduğu zaman genelde karşılıklı ediliyor. Oyunlardan eskisi gibi zevk almana bağlı veya orada anıların olmasına. Yani oyun zevkli falan değil sadece sende öyle kalmış.
Karışmıyorum hocam "ÖZ" eleştirimi yapıyorum.
Karışıyorsun bildiğin zevklerime burnunu sokuyorsun. Benim yazdığım yazıya bak birde senin yazdığına . Aradaki farkı umarım anlayabilirsin.

ALLAH ve ATATÜRK e küfür edenleri hiç görmedim. Küfür eden olduğu zaman genelde karşılıklı ediliyor. Oyunlardan eskisi gibi zevk almana bağlı veya orada anıların olmasına. Yani oyun zevkli falan değil sadece sende öyle kalmış.
Kavga etmeyin hocam. İkinizin de zevkleri farklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı