CS 1.6 Steam vs Korsan

Ben crack ve resmi versiyona sahibim. Resmi versiyonu pek oynuyamadım ancak hayhaylık bir fark göremedim.

Üç dört kuruş için GabeN reisi üzmeyin.

Ben crack ve resmi versiyona sahibim. Resmi versiyonu pek oynuyamadım ancak hayhaylık bir fark göremedim.

Ayarlar bir tık daha kapsamlı. Bildiğim kadarıyla korsanda serverdan reklam yiyorsun. Steam'dan oynadığımdan beri öyle bir sorunla karşılaşmadım ama çok emin değilim. Aynı zamanda korsan CS 1.6 Steam CS 1.6'sından daha fazla crash yiyebiliyorsun. Kısacası Steam'dan oynarken daha rahat hissediyorum.

@Liutenant 1000 FPS Alamazsın. Crack yüzünden 100 FPS sınırlamış. Steam versiyonu ile hem monitörün desteklediği çözünürlük ve istediğiniz ayarları yaparak kaydedebilirsiniz. Oyununuzu sadece Steam değil, orjinal almak en iyisi olacaktır.
Sağolun hocam ya ben crack'den kaynaklı sorunları bilmiyordum zaten.
Cikiyor. Developer 6 (islemcin kac cekirdek ise 6 yerine yaz.) FPS_MAX 0. yanlis bilgilendirme yapmayalım lutfen.
Tamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı