EMRE BAYINDIR
Hectopat
Arkadaslar CS 1.6'yi Steam'de mi oynayarak mı daha fazla FPS görürüz yoksa normal siteden indirmeden mi?
Oyun zaten 100FPS'den fazla vermiyor. Bir sürü kod denedim 100'ün üstüne çıkamamıştım zamanında. İki şekilde de oynayabilirsin.
Hocam bildiğim kadarıyla konsoldan bot_add ct yada bot_add t yapınca botlar ekliyor ve botlara karşı oynayabiliyorsunuz. Yani eskiden ekleniyordu şimdi nasıl?Ben Steam'den aldım fakat üzüldüğüm nokta botlarla oynayamıyorsun![]()
Hocam küçük bir araştırmayla Steam ile uyumlu bot kurabilirsin.Ben Steam'den aldım fakat üzüldüğüm nokta botlarla oynayamıyorsun![]()
Ben crack ve resmi versiyona sahibim. Resmi versiyonu pek oynuyamadım ancak hayhaylık bir fark göremedim.
Sağolun hocam ya ben crack'den kaynaklı sorunları bilmiyordum zaten.@Liutenant 1000 FPS Alamazsın. Crack yüzünden 100 FPS sınırlamış. Steam versiyonu ile hem monitörün desteklediği çözünürlük ve istediğiniz ayarları yaparak kaydedebilirsiniz. Oyununuzu sadece Steam değil, orjinal almak en iyisi olacaktır.
Tamam.Cikiyor. Developer 6 (islemcin kac cekirdek ise 6 yerine yaz.) FPS_MAX 0. yanlis bilgilendirme yapmayalım lutfen.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.