CS 1.6 tam ekran nasıl yapılır?

Herhalde diktörgen monitör kullanıyorusun. Ayarlara gir. Videoda display mod kısmını widescreen(geniş ekran) olarak ayarla. Oyun otomatik kapatılıp açılacak. Tam ekran olmuş olacak.
Tam ekran diye bir şey yok 1024 p var basık ekranla tam ekran yapıyorsun tabii türüne göre değişir oynadığın 1.5 1.6 1.8

CS 1.6 tam ekran nasıl yapılır?​

Tam ekran diye bir şey yok 1024 p var basık ekranla tam ekran yapıyorsun tabii türüne göre değişir oynadığın 1.5 1.6 1.8
Ne demek istiyorsunuz anlamadım ki tam ekran diye bir şey tabii var her oyundaki gibi ister pencerede ister ful ekran oynayabilirsin. Kastettiğiniz şey “black bar”ların kalkmasıysa o farklı tam ekran farklı.

Ne demek istiyorsunuz anlamadım ki tam ekran diye bir şey tabii var her oyundaki gibi ister pencerede ister ful ekran oynayabilirsin. Kastettiğiniz şey “black bar”ların kalkmasıysa o farklı tam ekran farklı.

Bende öyle gözükmüyor benim sürümünde bilmiyorum.

Xxwo45q.png
Normali widescreen yap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı