CS 1.6 VAC banı kaldırmanın yolu var mı?

fastriker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 300 gün önce sebebini bilmediğim bir durumdan dolayı CS1.6 VAC ban attı. O zamanlar sadece CS:GO oynar 1.6 ya da Jailbreak oynamak için giriyordum. Oyunu daha hızlandırmak estetik görünmesini sağlamak için internet birkaç CFG indirip kurdum. Ondan 2-3 gün sonra ban yedim. Kurduğum CFG'lerle alakalı büyük ihtimal. Normal CS2'yi rekabetçi falan filan oynayabiliyorum. Ben CS2 de aim redline oynamayı cok sevdiğimden dolayı topluluk sunucularında oynarım ama azıcık iyi oynayınca hesabıma bakıyorlar VAC banı görünce adminler direk ban atıyor. Resmi maçlarda da karşı takıp hileci olduğumu iddia edip edip duruyor. Bu benim canımı çok sıkmaya başladı. Yeni hesap açmakta istemiyorum bir sürü eski rozetim var. Hesabımdan CS1.6'yı tamamen silsem falan bir şekil o yazıdan kurtulabilir miyim?

Merhaba yaklaşık 300 gün önce sebebini bilmediğim bir durumdan dolayı CS1.6 VAC ban attı. O zamanlar sadece CS:GO oynar 1.6 ya da Jailbreak oynamak için giriyordum. Oyunu daha hızlandırmak estetik görünmesini sağlamak için internet birkaç CFG indirip kurdum. Ondan 2-3 gün sonra ban yedim. Kurduğum CFG'lerle alakalı büyük ihtimal. Normal CS2'yi rekabetçi falan filan oynayabiliyorum. Ben CS2 de aim redline oynamayı cok sevdiğimden dolayı topluluk sunucularında oynarım ama azıcık iyi oynayınca hesabıma bakıyorlar VAC banı görünce adminler direk ban atıyor. Resmi maçlarda da karşı takıp hileci olduğumu iddia edip edip duruyor. Bu benim canımı çok sıkmaya başladı. Yeni hesap açmakta istemiyorum bir sürü eski rozetim var. Hesabımdan CS1.6'yı tamamen silsem falan bir şekil o yazıdan kurtulabilir miyim?

CS 1.6'da ban mı vardı hocam 😅. İlk defa duyuyorum.

Crack kullan vac korumalı serverlere girmek için bu kadar çözüm başka şekilde vac'lı sunuculara giremezsin ancak başka bir çözümde steam den yeni hesap ile cs 1.6 almak en iyisi ve bir dahakine kullandığın cfg ye dikkat et önerim budur

Crack kullan VAC korumalı serverlere girmek için bu kadar çözüm başka şekilde VAC'lı sunuculara giremezsin ancak başka bir çözümde Steam'den yeni hesap ile CS 1.6 almak en iyisi ve bir dahakine kullandığın CFG'ye dikkat et önerim budur.

Ya sorun CS1.6'dan VAC ban yemem değil aslında takas yapabiliyorum kart düşüyor envanter banım yok istedigim gibi CS2 oynayabiliyorum. Sadece hesapta duran vacban yazısı sinir ediyor.

5 yıl önce yedim araştırdım bayağı kısa ve öz: Yok aslaaaa kalkmıyorr.

Sinirimi bozuyor o yazı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı