Res dosyası : Bir map yaptınız. Mapınızın adı fy_darkbelle.bsp olsun. Hemen maps klasörüne bir fy_darkbelle.txt oluşturun içine adınızı falan yazın. Bu map serverda açılınca o yazılar görünecektir.
Ama darkbelle.wad oluşturdunuz karşı taraf bu dosyaya sahip olmadığı için map açılmıyor. Acı bir durum.
Hemen fy_darkbelle.res dosyamızı oluşturuyoruz. İçine sadece darkbelle.wad yazsak yetiyor. Ardından darkbelle.wad ile fy_darkbelle.bsp dosyalarımızı servere upload ediyoruz. Giren wad'ı da beraberinde indiriyor.
Yok ben ayrı bir sky kaplaması kullandım derseniz,
Aynı şey müzik dosyaları için de geçerlidir.Kod:darkbelle.wad gfx/env/fullmoonbk.tga gfx/env/fullmoondn.tga gfx/env/fullmoonft.tga gfx/env/fullmoonlf.tga gfx/env/fullmoonrt.tga gfx/env/fullmoonup.tga
Res dosyası : Bir map yaptınız. Mapınızın adı fy_darkbelle.bsp olsun. Hemen maps klasörüne bir fy_darkbelle.txt oluşturun içine adınızı falan yazın. Bu map serverda açılınca o yazılar görünecektir.
Ama darkbelle.wad oluşturdunuz karşı taraf bu dosyaya sahip olmadığı için map açılmıyor. Acı bir durum.
Hemen fy_darkbelle.res dosyamızı oluşturuyoruz. İçine sadece darkbelle.wad yazsak yetiyor. Ardından darkbelle.wad ile fy_darkbelle.bsp dosyalarımızı servere upload ediyoruz. Giren wad'ı da beraberinde indiriyor.
Yok ben ayrı bir sky kaplaması kullandım derseniz,
Kod:darkbelle.wad gfx/env/fullmoonbk.tga gfx/env/fullmoondn.tga gfx/env/fullmoonft.tga gfx/env/fullmoonlf.tga gfx/env/fullmoonrt.tga gfx/env/fullmoonup.tga
Aynı şey müzik dosyaları için de geçerlidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.