CS 1.6 tavsiye edilen çözünürlük 1024x768 fakat bence en iyi deneyim 800x600 çözünürlüğü.CS 1.6 giriyorum widescreen yapıyorum, mermi sanki başka yere gidiyor. Ekranım 1920x1080 tam ekran iyi oluyor ama normal olunca ekran çamurlaşıyor. Hangisinde oynayayım?
CS 1.6 tavsiye edilen çözünürlük 1024x768 fakat bence en iyi deneyim 800x600 çözünürlüğü.
FULL HD panel için bahsetmedim aslında, FULL HD'de mecburen widescreen oynanmalı zaten.Full HD panelde iğrenç olur, o çözünürlükler.
Yoo 1280x960 yaparsın.FULL HD panel için bahsetmedim aslında, FULL HD'de mecburen widescreen oynanmalı zaten.
Müdür panik yapma lütfen dünkü oyuncu değiliz biliyoruz bir şeyleri yardım ediyoruz. Steam başlatma seçeneklerine -stretchaspect yazdın mı black bar kalkar. Görüntüyü gene sevmezsen bilemiyorum artık ama wide de mermi saçma sapan yerlere gidiyor onu da zaten fark etmişsin.Yani hangisini kullanayım? Düşük çözünürlük de yanlar siyah oluyor.
Kim rahat oynar ki? Laptop bu Monster 15.6 inch.
Müdür panik yapma lütfen dünkü oyuncu değiliz biliyoruz bir şeyleri yardım ediyoruz. Steam başlatma seçeneklerine -stretchaspect yazdın mı black bar kalkar. Görüntüyü gene sevmezsen bilemiyorum artık ama wide de mermi saçma sapan yerlere gidiyor onu da zaten fark etmişsin.
Yok sorun olmaz, bir şey olacak olsa neden koysunlar ki o çözünürlükleri?Tamam. Zaten Wide'de mermi Crosshair'in dışına gidiyor. Şimdi dediğini deneyeceğim.
Siyahlar gitti. Şimdi, normal PC çözünürlüğü arka planda 1920x1080 bekliyor. PC'ye zarar vermez değil mi? Yani oyunu 1280x960 açtım, sıkıntı yok. Normal arka planda PC hala 1920X1080.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.