CS 1.6 wide screen mi normal mı oynanmalı?

Catexe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS 1.6 giriyorum widescreen yapıyorum, mermi sanki başka yere gidiyor. Ekranım 1920x1080 tam ekran iyi oluyor ama normal olunca ekran çamurlaşıyor. Hangisinde oynayayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Widescreenda mermi düşman dışında her yere gidiyor uyuz oluyorum. Normalde ise biraz sağlı sollu oluyor ama daha iyi, fare hareketleri yavaşlıyor. Ben black bar ile oynuyorum 800x600.
Full hd normalde kullananlar 1280x960 takılıyor sanırım, onu dene. Black bar sorunun varsa hallederiz.

CS 1.6 giriyorum widescreen yapıyorum, mermi sanki başka yere gidiyor. Ekranım 1920x1080 tam ekran iyi oluyor ama normal olunca ekran çamurlaşıyor. Hangisinde oynayayım?
CS 1.6 tavsiye edilen çözünürlük 1024x768 fakat bence en iyi deneyim 800x600 çözünürlüğü.

Yani hangisini kullanayım? Düşük çözünürlük de yanlar siyah oluyor.
Ekran Görüntüsü (434).png
Kim rahat oynar ki? Laptop bu Monster 15.6 inch.

Yani hangisini kullanayım? Düşük çözünürlük de yanlar siyah oluyor.
Kim rahat oynar ki? Laptop bu Monster 15.6 inch.
Müdür panik yapma lütfen dünkü oyuncu değiliz biliyoruz bir şeyleri yardım ediyoruz. Steam başlatma seçeneklerine -stretchaspect yazdın mı black bar kalkar. Görüntüyü gene sevmezsen bilemiyorum artık ama wide de mermi saçma sapan yerlere gidiyor onu da zaten fark etmişsin.

Müdür panik yapma lütfen dünkü oyuncu değiliz biliyoruz bir şeyleri yardım ediyoruz. Steam başlatma seçeneklerine -stretchaspect yazdın mı black bar kalkar. Görüntüyü gene sevmezsen bilemiyorum artık ama wide de mermi saçma sapan yerlere gidiyor onu da zaten fark etmişsin.

Tamam. Zaten Wide'de mermi Crosshair'in dışına gidiyor. Şimdi dediğini deneyeceğim.
Siyahlar gitti. Şimdi, normal PC çözünürlüğü arka planda 1920x1080 bekliyor. PC'ye zarar vermez değil mi? Yani oyunu 1280x960 açtım, sıkıntı yok. Normal arka planda PC hala 1920X1080.

Tamam. Zaten Wide'de mermi Crosshair'in dışına gidiyor. Şimdi dediğini deneyeceğim.
Siyahlar gitti. Şimdi, normal PC çözünürlüğü arka planda 1920x1080 bekliyor. PC'ye zarar vermez değil mi? Yani oyunu 1280x960 açtım, sıkıntı yok. Normal arka planda PC hala 1920X1080.
Yok sorun olmaz, bir şey olacak olsa neden koysunlar ki o çözünürlükleri? :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı