CS 1.6'da aim geliştirme

11ARDA11

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. CS 1.6 aimim tam bir çöp. Bir tane arkadas beni clana aldı ancak cok kotuyum. Aimim aşırı kotu gelistiremiyorum da bir turlu ne yapacagım? Bana yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynaya oynaya öğreneceksin. Veya "Yok öyle öğrenemem." diyorsan aim training map kuracaksın. Lakin oynayarak öğrenmek en mantıklısı. Zira daha çok geliştirir.

Pro-public klanına mı aldı Jailbreak klanına mı? İkisinde de moda göre aim bayağı değişiyor ama aimim keskin ve güzel olsun diyorsan kendine uygun ayarları bulduktan sonra (hassasiyet, tuş atamaları vb.) Csdurağının DM sunucusunda sunucu dolu olduğunda aim ısındırıp silah çalışabilir, Pro-public sunucularda oynayabilir ya da klanındakilerle kapışabilirsin. Şu anda bendeki aim çok şükür bana yetiyor ve ben zamanında sadece de_dust2_long'da jaildeki arkadaşlarla kapışarak geliştirdim. Belirli bir rekabet ortamında aim daha hızlı gelişiyor.

Pro-public klanına mı aldı Jailbreak klanına mı? İkisinde de moda göre aim bayağı değişiyor ama aimim keskin ve güzel olsun diyorsan kendine uygun ayarları bulduktan sonra (hassasiyet, tuş atamaları vb.) Csdurağının DM sunucusunda sunucu dolu olduğunda aim ısındırıp silah çalışabilir, Pro-public sunucularda oynayabilir ya da klanındakilerle kapışabilirsin. Şu anda bendeki aim çok şükür bana yetiyor ve ben zamanında sadece de_dust2_long'da jaildeki arkadaşlarla kapışarak geliştirdim. Belirli bir rekabet ortamında aim daha hızlı gelişiyor.

Pro public aldı hocam.

DM sunucusu var mı hocam.

Oynaya oynaya öğreneceksin. Veya "yok öyle öğrenemem." diyorsan aim training map kuracaksın. Lakin oynayarak öğrenmek en mantıklısı. Zira daha çok geliştirir.

Hocam oynarım oynarken zevkte alırım ancak beceremiyorum işte. Aim training map kurunca da botlar bana saldırıyor.

Awm_india ve aim_map haritalarını indir, botları expert moda al sonra oynamaya başla.
Öneriziniz Varmıdır?

Arkadaşlar merhaba. CS 1.6 aimim tam bir çöp. Bir tane arkadas beni clana aldı ancak cok kotuyum. Aimim aşırı kotu gelistiremiyorum da bir turlu ne yapacagım? Bana yardım edebilir misiniz?

Sistem'in nasıl bilmiyorum fakat Aim Lab gibi programlarda alıştırma yaparak gelişebilirsin.

Pro public aldı hocam.

Pro-public'te oyuncuların oynanışlarını izleyerek onların davranışlarıyla da kendini geliştirebilirsin. Taktiksel oyna ve taktiksel düşün. Böylece hileleri hem kolayca fark edersin hem de iyi oynayanların nasıl oynadığını izlersin.

DM sunucusu var mı hocam.

dm.csduragi.com Türk olarak
Yabancı olarak FFA DM çok var ama Ping'li oluyor.

Pro-public'te oyuncuların oynanışlarını izleyerek onların davranışlarıyla da kendini geliştirebilirsin. Taktiksel oyna ve taktiksel düşün. Böylece hileleri hem kolayca fark edersin hem de iyi oynayanların nasıl oynadığını izlersin.

dm.csduragi.com Türk olarak
Yabancı olarak FFA DM çok var ama Ping'li oluyor.
hocam girdim dediginiz svye ancak bos gelebilirmisiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı