CS 1.6'da Hamachi ile server kurma

Hamsiuşak

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Ben ve arkadaşım Counter-Strike 1.6 da Hamachi'den server kurmak istiyoruz, önceden kurmayı denedik fakat başaramadık. Detaylı bir şekilde anlatabilirseniz sevinirim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hocam ngrok u indirin ve kayıt olun size token veriyor o kodu ngrok a yapışıtırın nasıl yapılcanı sitelerinde anlatıyorlar basit zaten. Etkinleştidikden sonra port açıyorsunuz senden istedi port yerine CS 1.6'nın portunu yazıyorsun sonra başlat dedinde sana bir IP veriyor bu IP'yi arkadaşlarına veriyorsun onlarda girebiliyor.
Hocam gayet güzel anlatmışsınız fakat port açma konusunda birtakım şüphelerim var güvenilir olması lazım

Yani bizim port açmamıza gerek yok mu ayrıca bu sadece CS 1.6 için mi geçerli yoksa yerel bağlantıyla oynanan tüm oyunlar içinmi misal Minecraft flatout 2 vb.

Portu uygulmaya yazıyorsunuz sonra sana IP veriyor bu kadar her şeyde çalışır Minecraft da yerel ağda paylaş de orada port veriyor o port ile aç gene çalışır.

Portu uygulmaya yazıyorsunuz sonra sana IP veriyor bu kadar her şeyde çalışır Minecraft da yerel ağda paylaş de orada port veriyor o port ile aç gene çalışır.
Hocam kusura bakmayın sizi biraz fazla oyaladım fakat oyunun bize verdiği port mu yoksa bizim modemden açtığımız port mu? tekrardan kusura bakmayın bu konularda biraz cahilim,modem aile modemi olduğu için riske atmak istemiyorum.

Hocam kusura bakmayın sizi biraz fazla oyaladım fakat oyunun bize verdiği port mu yoksa bizim modemden açtığımız port mu? Tekrardan kusura bakmayın bu konularda biraz cahilim, modem aile modemi olduğu için riske atmak istemiyorum.

Modemden port açmanıza gerek yok hocam.
Oyunun size verdi port ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı