CS 1.6'da Hamachi ile server kurma

Hamsiuşak

Decapat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler. Ben ve arkadaşım Counter-Strike 1.6 da Hamachi'den server kurmak istiyoruz, önceden kurmayı denedik fakat başaramadık. Detaylı bir şekilde anlatabilirseniz sevinirim iyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gayet güzel anlatmışsınız fakat port açma konusunda birtakım şüphelerim var güvenilir olması lazım
 
Yani bizim port açmamıza gerek yok mu ayrıca bu sadece CS 1.6 için mi geçerli yoksa yerel bağlantıyla oynanan tüm oyunlar içinmi misal Minecraft flatout 2 vb.

Portu uygulmaya yazıyorsunuz sonra sana IP veriyor bu kadar her şeyde çalışır Minecraft da yerel ağda paylaş de orada port veriyor o port ile aç gene çalışır.
 
Portu uygulmaya yazıyorsunuz sonra sana IP veriyor bu kadar her şeyde çalışır Minecraft da yerel ağda paylaş de orada port veriyor o port ile aç gene çalışır.
Hocam kusura bakmayın sizi biraz fazla oyaladım fakat oyunun bize verdiği port mu yoksa bizim modemden açtığımız port mu? tekrardan kusura bakmayın bu konularda biraz cahilim,modem aile modemi olduğu için riske atmak istemiyorum.
 

Modemden port açmanıza gerek yok hocam.
Oyunun size verdi port ile.
 
Serveri başarılı bir şekilde açtıkdan sonra işraretleyin ilk yazdım mesajı işretliyebilirsiniz ama açtıkdan sonra ışaretleyin. Sorun filan çıkarsa yazın yardımcı olacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…