CS 1.6'da WG, TW veriyor musunuz?

Sport

Yoctopat
CS 1.6'da benim gibi üst düzey oyunculardan arada sırada WG, TW istiyorlar. Sizden istendiğinde veriyor musunuz? Yoksa banlanmayı mı tercih ediyorsunuz? Ben banlanıyorum sonra modem resleyip dönüyorum ama bu her serverda olmuyor galiba, zaten kısıtlı server sayısı var bu yüzden sıkıntı biraz.
Ben virüs falan vardır belki diye WG vermiyorum. TW ise zaten hiç mantıklı değil adam özeline bakacak bilgisayarda.

CS 1.6'da benim gibi üst düzey oyunculardan arada sırada WG, TW istiyorlar. Sizden istendiğinde veriyor musunuz? Yoksa banlanmayı mı tercih ediyorsunuz? Ben banlanıyorum sonra modem resleyip dönüyorum ama bu her serverda olmuyor galiba, zaten kısıtlı server sayısı var bu yüzden sıkıntı biraz.
Ben virüs falan vardır belki diye WG vermiyorum. TW ise zaten hiç mantıklı değil adam özeline bakacak bilgisayarda.
Uzun süredir 1.6 oynuyorum. Bilgisayarıma hiç Teamwiever kurmadım bile :D. Ben TW vermemeyi tercih ediyorum. Zaten oynadığım sunucularda belli, sorun olmuyor.

IP ban attıklarında modem resetlemek işe yaramıyor. 1.6'da çok sunucu kalmadı zaten, özellikle sık uğradınız sunuculardan ban yememeye bakın. TW işi çok can sıkıcı ama, orası ayrı.

IP ban attıklarında modem resetlemek işe yaramıyor. 1.6'da çok sunucu kalmadı zaten, özellikle sık uğradınız sunuculardan ban yememeye bakın. TW işi çok can sıkıcı ama, orası ayrı.
Hocam Steam olmayınca banları işlemiyor IP değişince. Ama Steam olmayanları bile engelleyen sw var sanırım, nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Hileciler var da benim gibi kaç kişi de boş yere banlanıyordur :D

Hocam any, tw tamam da wg ne oluyor?

Hocam Steam olmayınca banları işlemiyor IP değişince. Ama Steam olmayanları bile engelleyen sw var sanırım, nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Hileciler var da benim gibi kaç kişi de boş yere banlanıyordur :D
Steam'den oynamayanları da amx_banip komutuyla ben perma banlıyordum. Modemi istediği kadar resetlesin, geri giremiyordu. Aynı şekilde panelden de ban atabiliyordum.

Şu TW muhabbeti yüzünden 1.6 oynamayı bıraktım. Versen ayrı dert, vermesen ayrı dert. TW veriyorsun verdikten sonra başka bir bahaneyle ban yiyorsun, vermezsen zaten direkt ban yiyorsun. Bükemedikleri bileği öpemiyorlar, yediremiyorlar.

Biraz önce CS 1.6'daki tüm aktif SW'lerden ban yedim. Adamlar TS'den hem wg hem TW alıyorlar inanmıyorlar. 40-50 yaşındaki dayıları SW admini olarak koymuşlar hiçbir şeyden anlamıyorlar. 3 4 defa duvar tarama bölgelerinden adam vuruyorum hile diyorlar. CS 1.6 gerçekten bitmiş aktif hiçbir SW yok dünya üzerinde adamakıllı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı