Aksi iddia eden CS 1.6 oynamamıştır. Çıktığınız anda HS yiyorsunuz. Bordo bereli gibiler maşallah.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hile olma ihtimali daha yüksek sonuçta eski bir oyun CS 1.6.
Hile sistemi sunucularda daha kaliteli eski CS'de. Hile olanlar gözümün önünde banı yiyordu. GO, çöptür. Hileler 2 ay oldu ban yemedi, takibe almıştım. Bıraktım o boş oyunu. Neredeyse 3500 saat oynadım o oyunu. Gerçi 1.6'yı Steam'den alsaydım zamanında GO'ya yakın saatlerce oynamışımdır. Kısacası 1.6 efsanedir.Hile olma ihtimali daha yüksek sonuçta eski bir oyun CS 1.6.
Evet katılıyorum. GO ile 1.6'nın çok farkı var bu yönde. GO'da başlayan 1.6'da Pro sunucuya girince her vuruşa hile diyebilir. Duvardan vurma olayı, bombaların yakın alanda fena hasarlar vermesi gibi şeyleri ekleyince çok daha tuhaflaşıyor. Aklıma Iceworld16 haritasında duvardan sürekli HS atmamız geliyor ya.Gerçekten bileğinin hakkıyla oynayanlarda bayağı iyi oynuyorlar.
Vuruş hissini günümüz oyunlarıyla kıyaslamak istemem ama çok belli oluyor. O oyun yeterince uzattı ömrünü artık gömme zamanı geldi. Biraz toprakta siz atın CS 1.6'ya.Hile sistemi sunucularda daha kaliteli eski CS'de. Hile olanlar gözümün önünde banı yiyordu. GO, çöptür. Hileler 2 ay oldu ban yemedi, takibe almıştım. Bıraktım o boş oyunu. Neredeyse 3500 saat oynadım o oyunu. Gerçi 1.6'yı Steam'den alsaydım zamanında GO'ya yakın saatlerce oynamışımdır. Kısacası 1.6 efsanedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.