CS 1.6'daki oyuncular CS:GO'dan daha iyidir

CS 1.6'daki oyuncular CS:GO'daki oyunculardan daha iyidir

• Katılıyorum

Oy: 26 50,0%
  • Katılmıyorum

Oy: 26 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    52
Hile olma ihtimali daha yüksek sonuçta eski bir oyun CS 1.6.
Hile sistemi sunucularda daha kaliteli eski CS'de. Hile olanlar gözümün önünde banı yiyordu. GO, çöptür. Hileler 2 ay oldu ban yemedi, takibe almıştım. Bıraktım o boş oyunu. Neredeyse 3500 saat oynadım o oyunu. Gerçi 1.6'yı Steam'den alsaydım zamanında GO'ya yakın saatlerce oynamışımdır. Kısacası 1.6 efsanedir.

Gerçekten bileğinin hakkıyla oynayanlarda bayağı iyi oynuyorlar.
Evet katılıyorum. GO ile 1.6'nın çok farkı var bu yönde. GO'da başlayan 1.6'da Pro sunucuya girince her vuruşa hile diyebilir. Duvardan vurma olayı, bombaların yakın alanda fena hasarlar vermesi gibi şeyleri ekleyince çok daha tuhaflaşıyor. Aklıma Iceworld16 haritasında duvardan sürekli HS atmamız geliyor ya. 😂

Hile sistemi sunucularda daha kaliteli eski CS'de. Hile olanlar gözümün önünde banı yiyordu. GO, çöptür. Hileler 2 ay oldu ban yemedi, takibe almıştım. Bıraktım o boş oyunu. Neredeyse 3500 saat oynadım o oyunu. Gerçi 1.6'yı Steam'den alsaydım zamanında GO'ya yakın saatlerce oynamışımdır. Kısacası 1.6 efsanedir.
Vuruş hissini günümüz oyunlarıyla kıyaslamak istemem ama çok belli oluyor. O oyun yeterince uzattı ömrünü artık gömme zamanı geldi. Biraz toprakta siz atın CS 1.6'ya.

1.5 ve 1.6'dan GO'ya geçmiş birisi olarak çok saçma bir karşılaştırmadır. 1.6'daki oyuncularla GO'yu karşılaştırmaya kalkmak, Valorant ile GO'yu karşılaştırmak gibi bir şeydir. Birisi elmadır, diğeri de armuttur.

Dipnot: İki oyunu da yıllarca oynamış birisi olarak yazıyorum bunu. İnternet kafelerin LAN partilerinde az bilek çürütmedik...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı