CS 2 180 FPS'te kasıyor gibi

İşletim sistemi
Windows 10
Selam. 3060 RTX + i3 10105 + 4 GB RAM mevcut diğer oyunlarda böyle bir hata yok yaşamıyorum. 140 FPS 180 FPS arası oynuyorum oyunu ama oyun sanki 30 FPS gibi Hz baktım sorun yok ama oyunu 140 FPS oynamıyorum gibi geliyor.

Görüntü ayarlarından dikey eşitlemeyi açabilirsiniz ben sorunu o şekilde çözdüm.

Herkes niye bu kadar aceleci. Yakında düzelecek oyun ve yeni bir motorla 2023 yılında yenilendi 400 sabit alacak halimiz yok yani.

Ölüm maçında 300 den fazla fps alıyorum ama acayip kasma hissi var. Seçkin ve rekabetçi mod oynuyorum çok akıcı. Oyunu erken çıkardılar çünkü yaz bitti. Daha düzeltilecek çok şey var.

4:3 oynarken akıcılıkta bir sorun yok ama bir takım arkadaşının içinden geçince (basit eğlence modu), bomba patlayınca veya dip dibe çatışınca FPS baya düşüyor.

Herkes niye bu kadar aceleci. Yakında düzelecek oyun ve yeni bir motorla 2023 yılında yenilendi 400 sabit alacak halimiz yok yani.

Orasıda doğru fakat oyun betadada bu haldeymiş orada fark etip düzeltmemişler oyun yarım yamalak çıktı dürbün açıncık bildiğimiz Valve oyunlarından error çıkıyor mor siyah olarak çok saçma hata düzelmedi bende alıyorum elime awpyi error çıkıyor göremiyorum bir şey buglarda fazla bir ara olduğum yerde kalmıştım hareket falanda edemiyordum bunları görüp bir şey yapmamak bizim sorunumuz olmamalı.

Ölüm maçında 300'den fazla FPS alıyorum ama acayip kasma hissi var. Seçkin ve rekabetçi mod oynuyorum çok akıcı. Oyunu erken çıkardılar çünkü yaz bitti. Daha düzeltilecek çok şey var.

Yakın zamanda düzelçeğini pek zanetmiyorum.

Selam. 3060 RTX + i3 10105 + 4 GB RAM mevcut diğer oyunlarda böyle bir hata yok yaşamıyorum. 140 FPS 180 FPS arası oynuyorum oyunu ama oyun sanki 30 FPS gibi Hz baktım sorun yok ama oyunu 140 FPS oynamıyorum gibi geliyor.
Kasıyor gibi değil direkt kasıyor donuyor takılıyor acilen uodateler gelmesi lazım oyuna yoksa oynanmaz öyle yüksek donanımlı PC de bile kasıyor şaka gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı