CS 2 180 FPS'te kasıyor gibi

İşletim sistemi
Windows 10
Selam. 3060 RTX + i3 10105 + 4 GB RAM mevcut diğer oyunlarda böyle bir hata yok yaşamıyorum. 140 FPS 180 FPS arası oynuyorum oyunu ama oyun sanki 30 FPS gibi Hz baktım sorun yok ama oyunu 140 FPS oynamıyorum gibi geliyor.

Kral 4 GB RAM götürmez seni de bu sisteme bu RAM'i nasıl buldun para mı yetmedi.

Muhtemelen yapmışsınızdır ancak dikey senkronizasyonu açın. Ben de aynı sorunu yaşadım, düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de RX 6700 XT kendi verdiği ayarlarda CS2 200 FPS veriyordu çatışmada. Ayarları kıstım 300 veriyor çözünürlükte düştüm. İlk 3-4 maçım 300 FPS olmasına rağmen donuyordu, şimdi düzeldi yakında komple düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun nedeni CS:GO'daki yüksek FPS alışınız. Gözünüz bu oyunun önceki versiyonundaki çok yüksek FPS'e alışık olduğu için düşük FPS'lerde çok düşükmüş hissiyatı değişiyor.
(Benim teorim)

Selam. 3060 RTX + i3 10105 + 4 GB RAM mevcut diğer oyunlarda böyle bir hata yok yaşamıyorum. 140 FPS 180 FPS arası oynuyorum oyunu ama oyun sanki 30 FPS gibi Hz baktım sorun yok ama oyunu 140 FPS oynamıyorum gibi geliyor.
Hocam 😳 o ram nedir? Bende de durum tam tersi, CsGo oynarken 120-150 arası FPS alıyordum ve oyun kasıyor gibiydi. Ryzen 7 5700U + 16GB ram ile 60 civarı FPS alıyorum yağ gibi akıyor. Bence sizinki ram ile ilgili bi durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı