CS 2 180 FPS'te kasıyor gibi

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam 4 GB ne demek

Sisteminizde darboğaz var, ek olarak 4GB RAM'iniz var. İslemci geberene kadar çalışıyor ama GPU'nuz uyuyor. Normal bir durum. R5 3600 ile "yer yer" darboğaz yaşıyor 3060.

Selam. 3060 RTX + i3 10105 + 4 GB RAM mevcut diğer oyunlarda böyle bir hata yok yaşamıyorum. 140 FPS 180 FPS arası oynuyorum oyunu ama oyun sanki 30 FPS gibi Hz baktım sorun yok ama oyunu 140 FPS oynamıyorum gibi geliyor.

Hocam 4 GB RAM olmaz o PC'ye 16 takin

Hocam 4 GB RAM ile böyle olması normal değil mi? Arttırınca da oluyorsa yazarsınız buraya.

Yani evet normal olması gerekiyor fakat diğer forum sayfalarındada forum açtım tek şikayetçi ben değilim sanırsam diğer 8 GB 12 GB oyunlar oynuyorum CS:GO gibi fakat böyle bir şey yaşamıyorum oyunun sorunu olması gerekiyor ve yarın 12 yapacağım RAM'i yarın aynı hatta devam ederse yazacağım.

Hocam merak ettim foto atarmisiniz ? Şaka yapıyor olmalısınız.. 4 GB ile hiç birşey yapamazsınız.

Arkadaşlar haklı 4 GB RAM beye yeter. Oyun zaten 6-8 GB arası kullanıyor, bunun Windows'u var oda kullanıyor 2-3 GB senin 4 GB neye yeter

12 yapma çift kanal 16 yap daha performanslı olur. (Kendimde 12 var ondan biliyorum 8 gb bile daha iyiydi)

Muhtemelen 4 gb ram bulunduğundan dolayıdır ram dolumca aniden kasıyordur yani çok ani fps düşüşü oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…