CS 2 AK-47 Asiimov almaya değer mi?

l.podolskii11

Femtopat
Katılım
15 Aralık 2023
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Asiimov AK-47 şu anda 41 dolar. Oyundaki bütün desenlerini sattim. Bu deseni almayı düşünüyorum ama aklımdan bütün paramı buna harcamayip bölüp bölüp farklı silahlara farklı desenler alasım var. Bana uzun vadede kazanç sağlayıp hem de oynarken zevk veren desenler önerir misiniz? Yoksa sizce Asiimov AK-47 almali miyim? Kararsizim.
 
Bütün desenleri sattıysanız tek bir silaha yatırım yapmayın. En çok kullandığınız silahlara alın. Piyasa çok karışık. Örneğin Neon Rider 1 ayda 20 dolar arttı. Değişiklik gösteriyor. Hoşunuza gidenleri alabilirsiniz.
 
Bütün desenleri sattıysanız tek bir silaha yatırım yapmayın. En çok kullandığınız silahlara alın. Piyasa çok karışık. Örneğin neon rider 1 ayda 20 dolar arttı. Değişiklik gösteriyor. Hoşunuza gidenleri alabilirsiniz.

Peki dostum nightwish nasıl güzel mi şu anda FT hali 13 dolar skin parlıyor houşma gitti ayrıca artacakmış gibi geliyor. Senin önerebiliceğin M4A1s veya AK-47 deseni var mı?
 
Önerebileceğim yok. Piyasa çok dengesiz, şunu al al desem bile yükseleceği belli olmaz. Nightwish kullandım fena bir skin değil. Şu an ben Empress kullanıyorum oyun içi bayağı iyi duruyor. Biraz zevk meselesi.
 
Asiimov AK-47 şu anda 41 dolar. Oyundaki bütün desenlerini sattim. Bu deseni almayı düşünüyorum ama aklımdan bütün paramı buna harcamayip bölüp bölüp farklı silahlara farklı desenler alasım var. Bana uzun vadede kazanç sağlayıp hem de oynarken zevk veren desenler önerir misiniz? Yoksa sizce Asiimov AK-47 alınır mı? Kararsizim.

Ben aldım 1 haftaya sıkılıyorsun sattım başka bir şey almanı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı