CS 2 çıkınca FACEIT rankı sıfırlanır mı?

SparkLun

Hectopat
Daha fazla  
Toxic oyuncular yüzüne seviye 3'ten 1'e düştüm. CS 2 çıkınca işler ne olacak? FACEIT'ten oynamaya devam edilecek mi? Devam ederse elo sistemi resetlenir mi?

Toxic oyuncular yüzüne seviye 3'ten 1'e düştüm. CS 2 çıkınca işler ne olacak? FACEIT'ten oynamaya devam edilecek mi? Devam ederse elo sistemi resetlenir mi?
Faceitin bi anlamı kalacağını düşünmüyorum. Faceit oynayanlar 128 tick yüzünden genelde tercih ediyorlardı. Artık ona da gerek kalmadı. Yani faceit oyuncusu azalır diye düşünüyorum.

Ne bilelim be canim. Ama reset olmaz diye dusunuyorum. FACEIT'in CS uzerinden oynanabileceği söyleniyordu kesin bir şey yok ortada.

Faceitin bi anlamı kalacağını düşünmüyorum. Faceit oynayanlar 128 tick yüzünden genelde tercih ediyorlardı. Artık ona da gerek kalmadı. Yani faceit oyuncusu azalır diye düşünüyorum.
Hocam pro seviye için hala faceit şart, kendini takımlara göstermeye çalışan yeni yetenekler fpl'e kadar kasıp orada prolara karşı oynamaya çalışıyor. Orada da yayınlardan, çevreden mevreden tanınıp kendine org buluyor. O yüzden rekabet için oynayanlar büyük ihtimal azalmaz ama lv 3, lv 4 oyuncular falan daha çok MM'e geçer.

Faceit profesyonel bir platform. Anti Cheat yazılımı da epey güçlü. Faceit'in biteceğini sanmam, FPL gibi turnuvaların devam edeceğini göz önünde bulundurursak aynı şartlar altında Faceit devam edecektir.
Ranklar da silinmez. 1-5 lv arası için sorun yok da, 3-4 K elo adamın emeği boşa mı gitsin? Çok mantıksız olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı