CS 2 çıktığında Valorant'ın çöküşe geçeceği gerçeği

İnsanlar cidden kafayı yemiş. İki oyunu sanki takım tutar gibi savunuyorlar. Source 2 gelince ne Valorant batacak ne de CS:GO. Birbirinizi kutuplaştırmanın bir anlamı yok.

Kanka 3 ay oynadım ben bu valorantı. Böyle 5 6 maç ardarda atabilen biri değilim. Ben sana söylüyorum ben o gümüşte 40 vurup düştüğüm gün net karar verdim riot eşleştirmeyi beceremiyor. Sadece valorant değil tüm oyunları böyle bence.

Umarım kitleyi bozacak insanlar gelmez. Şu and CS:GO kitlesi çok güzel karşıma ne hile geliyor ne toxic oyuncular. Rus takım arkadaşlarım yanlışlıkla bana flash atınca bile 10 kere özür diliyor XD.

CS2'nin çıkmayacağı gerçeği.

Ben asla hypeli degilim.
Oyun motoru degisse de CS'ye gecmem. Ancak ping sorunum duzelirse (benden kaynakli), hileler olabildigince azalirsa ve 128 tick sunuculara gecilirse belki gecerim CS'ye.

Umarım kitleyi bozacak insanlar gelmez. Şu and CS:GO kitlesi çok güzel karşıma ne hile geliyor ne toxic oyuncular. Rus takım arkadaşlarım yanlışlıkla bana flash atınca bile 10 kere özür diliyor XD.
valorantın kitlesi veletlerden ve sinirli kişilerden oluştuğu için durum çok normal mesela tr sunucusunda toxiclerden dolayı rank düşen birisi sunucu değişiyor ve orada türkle denk gelirse yine toxiclik oluyor ve yine kaybediyor

1 ay oynanır sonra da herkes Valorant'a geri döner.

Türünün en iyisi olan oyun ile tenekeyi karşılaştırmaya gerek yok. Yıllardır Valorant oynanıyor da CS hiç ortada yokmuş gibi konuştunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…