Hikaru Nakamura
Hectopat
Rekabetçi rankını açmama rağmen hala gelmedi. Prime'da var. Yavaşça dağıtıyor olabilirler.
O kadar bekledim ama boşaymış. 20.5 levelken Prime alma olayı gittiği için Prime'im yoktu. Şimdi de sadece Prime'a ozel yapmislar. Boşa beklemisim.
12.5₺'ye satılırken alınmayan pişmanlık hissi böyle yazıları görünce CS'nin Prime olayını değiştirdiğini görünce çok daha mutlu oluyorum.
10 sene önce oyunu almadigim icin cok uzgunum. Kusura bakmayin benim hatam. Sanki her Prime'i olmayan hile aciyormus gibi konusmaniz sacmalik.
Hocam ben Prime'ı bu hafta çarşamba günü aldım o yüzden rank konusunda yeniyim. Şu an benim rank kısmında Er Rütbe 3 yazıyor ve TP 4500 civarındaydı. TP 5000 yapıp rank atlayınca Silver 1 mi olacağım? Şu anda bende olan Er Rütbe 3 bir rank sayılmıyor mu?CS:GO seçkine sahip olduğunuzdan eminseniz ve hala davet gelmediyse 1-2 saat bekleyin sonra hala gelmezse Steam desteğe yazın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.