Sisteme M.2 SSD takılmıyor

Fake Rfue

Hectopat
Daha fazla  
Görsellerdeki parçalar var elimde ama anakarttaki klips anakarta sabitlemiyor SSD'yi. Klipsi sağa sola döndürüyorum ama kilitlenmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Anakarttaki vidayı söksem falan bir çözüm olur mu?

1_org_zoom.jpg

Screenshot_20251106_182419_Hepsiburada.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkıntılı kısmın altta değil M2'nin üzerinde kalması ve m2'ye doğru dönük olması gerekiyor. Default resim yerine kendi montajladığın ve olmuyor dediğin halini çekip yüklesen daha iyi olurdu. M2'yi takmak için önce vidayı sökmen gerekiyor zaten.

Çıkıntılı kısmın altta değil M.2'nin üzerinde kalması ve M.2'ye doğru dönük olması gerekiyor. Default resim yerine kendi montajladığın ve olmuyor dediğin halini çekip yüklesen daha iyi olurdu. M.2'yi takmak için önce vidayı sökmen gerekiyor zaten.

Hocam şu şekilde klips çapraza kadar gidiyor daha fazla ilerlemiyor.

Dosya Ekleri

• 20251106_184608.jpg
    20251106_184608.jpg
    305,5 KB · Görüntüleme: 4
  • 20251106_184527.jpg
    20251106_184527.jpg
    340,1 KB · Görüntüleme: 4
Hocam şu şekilde klips çapraza kadar gidiyor daha fazla ilerlemiyor.
Vidayı sıkmayı denedin mi? Ayrıca M2'nin uç kısmına hafif bastırınca aşağı gidiyor mu? Soğutucu blok olduğu için tam dönmez zaten, vidayla sık. Eğer çıkarabiliyorsan o plastik ucu çıkar muhtemelen vida daha aşağıda kalır direkt vida ile montajlarsın bu sayede.

Kısacası işin vidayla dostum, sök, gevşet, sık dene bir şeyler.

Son düzenleme:
Vidayı sıkmayı denedin mi? Ayrıca M.2'nin uç kısmına hafif bastırınca aşağı gidiyor mu? Soğutucu blok olduğu için tam dönmez zaten, vidayla sık. Eğer çıkarabiliyorsan o plastik ucu çıkar muhtemelen vida daha aşağıda kalır direkt vida ile montajlarsın bu sayede.

Kısacası işin vidayla dostum, sök, gevşet, sık dene bir şeyler.

Çok teşekkür ettim, hallettim bir şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı