CS 2 deneyimim ve düşüncelerim

Call of Duty Mobile'ye benziyor.

Renk teması benziyor evet.

Hocam ilk kez duyuyorum birisin beğenmediğini yurt dışından ve ülkeden çoğu kişi beğendi.

Ne çoluk çocuk oyunu hocam uçan skill basan kitle mi gördünüz?
Görselde ki grafik iyileştirmesi sadece?

Son düzenleme:
Oyun bence standof 2 ye dönmüş çok çocuksu

Çoğu oyunun betası güzel olmuyor zaten. Ayrıca her zaman CS:GO kalmayacak. Yenilenmesi, gıncellenmesi şart. Zamanla düzelecek diye düşünüyorum.

Bir oyunu gerçekçiliğine dayanarak oynayacaksan hiç bir oyun oynayamazsın. CS2'nin amacı yeni motora geçerek atölye içeriklerindeki sınırların genişlemesi ve tabii ki üzerinden para çıkarmak. Yanına da yeni motorun etkisiyle hoş duran (smoke, su fiziği) eklemeler yapılmış. Çıkışa yakın da hile olayına el atarlarsa yeter. CS:GO gibi bir oyunun tamamen değişik bir devam oyunu çıkartmasını beklemek saçma. Sonuçta oyunun milyon dolarlık e-spor temeli var.

Arayüzden berbat olmuş bence zuladaki silah seçme opsiyonu gibi ama oyun motoru yeni olduğundan grafikte daha güzel görüntü ve optimizasyon elde edebiliriz belki

Kendi adınıza konuşun ben grafikleri yüksekte oynamayı çok seviyorum. 4:3 yaparak ta gözlerimi kanatmıyorum.

Vertigo haritası mı bu hocam?

Oyun betadayken bu kadar yargılamak saçma ve bence değişim şarttı güzelde olmuş bunları sadece CS:GO'da 1.5k saati olan biri olarak söylüyorum yani aktif olarak oynuyorum bende.
CS:GO'nun betasına bakın şuankiyle karşılaştırın temelinde aynı oyun ama aynı keyfi hiçbir şekilde alamazsınız yani oyun epey bir gelişmiş zamanla, aynısı CS2 içinde olacaktır ve şu anki durumuyla CS2, Counter-Strike oyunlarının ciddiyetini korurken günümüz oyuncularınada daha fazla hitap ediyor.
Hem belki oyuna biraz yeni kitle gelmeye başlar bu neticeyle bazen üst üste aynı Ruslar maçıma denk geliyor Türk desen oyunda epey bir azalmış 2-3sene öncesine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…