Call of Duty Mobile'ye benziyor.
Hayır tünellerde vs bir ufak ışıklandırma şarttı evet ama oyunu tamamen böyle değiştirip renklendirmek aşırı saçma zaten millet Valorant'yu neden sevmiyordu gerçekçi değil bir çizgisi var ama saçma derecede değişmiş hissiyatı bile ben bugün CS arkadaşlarımın 10una izlettim hepsi global suprem oyuncular hiçbiride beğenmedi yani kimse beğenmez demiyorum kişisel zevk meslesi ama rekabetçi oyun için gereksiz bir değişim bu.
Ulan şu CS:GO'yu hiç nasip kısmet olmadı oynayamadım. Şimdi hafif oynama isteğim geldi onda da oyun değişti işe bak. Benim durumumda olan kaç kişi vardır acaba o eski CS:GO zamanlarındaki tadı alamadan kaçırmış biri olarak duyduğum üzüntü başka bir boyutta.
Görsellerden yola çıkarak artık yeni nesil çağ ve çoluk çocuk, bu şekilde görüntü sevdiği için yapımcılar da yeni nesle göre Valorant çöpüne benzer dokular koymuşlar. Halbuki bilmezler para kazanmak için kaliteden ve kaliteli insanlardan vazgeçtiklerini.
Oyun bence standof 2 ye dönmüş çok çocuksuMerhaba arkadaşlar, bugün CS 2 testi geldi ve hemen deneyimledim. Maalesef deneyimlemediğim takdirde, 3000 saat CS:GO oynamış biri olarak bana CS 2 o kadar kötü ve çocuksu geldi ki, silahlar oyuncak gibi duruyor. Hissiyatı kötü, optimizasyonu berbat ve belki de betadan kaynaklı olarak 140 FPS'lerde dolaşmak zorunda kaldım, en düşük ayarlarda bile düşüşler yaşıyordum. Ancak, bunları söylememin sebebi betadan kaynaklanabilir. Yine de oyunun genel ciddiyetini bozmuş hissi uyandırdı bende. Bence CS 2 tamamen iptal edilip yeniden yapılmalı.
Aşağıda eklediğim görseller oyunun güzel göründüğünü gösteriyor olabilir, ancak oynanış açısından berbat geldi bana. Unutmayın ki, görseller yanıltıcı olabilir. Ben de orta ayarlarda oynadığım için görselleri orta ayarlarda ekliyorum, çünkü en düşük ayarlarda görüntü bozuluyordu. CS:GO'da en düşük ayarlarda oynamama rağmen, CS 2'de orta ayarlarda daha düzgün görüntü elde edebildim.
Sonuç olarak, ben CS 2'yi beğenmedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çoğu oyunun betası güzel olmuyor zaten. Ayrıca her zaman CS:GO kalmayacak. Yenilenmesi, gıncellenmesi şart. Zamanla düzelecek diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar, bugün CS 2 testi geldi ve hemen deneyimledim. Maalesef deneyimlemediğim takdirde, 3000 saat CS:GO oynamış biri olarak bana CS 2 o kadar kötü ve çocuksu geldi ki, silahlar oyuncak gibi duruyor. Hissiyatı kötü, optimizasyonu berbat ve belki de betadan kaynaklı olarak 140 FPS'lerde dolaşmak zorunda kaldım, en düşük ayarlarda bile düşüşler yaşıyordum. Ancak, bunları söylememin sebebi betadan kaynaklanabilir. Yine de oyunun genel ciddiyetini bozmuş hissi uyandırdı bende. Bence CS 2 tamamen iptal edilip yeniden yapılmalı.
Aşağıda eklediğim görseller oyunun güzel göründüğünü gösteriyor olabilir, ancak oynanış açısından berbat geldi bana. Unutmayın ki, görseller yanıltıcı olabilir. Ben de orta ayarlarda oynadığım için görselleri orta ayarlarda ekliyorum, çünkü en düşük ayarlarda görüntü bozuluyordu. CS:GO'da en düşük ayarlarda oynamama rağmen, CS 2'de orta ayarlarda daha düzgün görüntü elde edebildim.
Bir oyunu gerçekçiliğine dayanarak oynayacaksan hiç bir oyun oynayamazsın. CS2'nin amacı yeni motora geçerek atölye içeriklerindeki sınırların genişlemesi ve tabii ki üzerinden para çıkarmak. Yanına da yeni motorun etkisiyle hoş duran (smoke, su fiziği) eklemeler yapılmış. Çıkışa yakın da hile olayına el atarlarsa yeter. CS:GO gibi bir oyunun tamamen değişik bir devam oyunu çıkartmasını beklemek saçma. Sonuçta oyunun milyon dolarlık e-spor temeli var.Hayır tünellerde vs bir ufak ışıklandırma şarttı evet ama oyunu tamamen böyle değiştirip renklendirmek aşırı saçma zaten millet Valorant'yu neden sevmiyordu gerçekçi değil bir çizgisi var ama saçma derecede değişmiş hissiyatı bile ben bugün CS arkadaşlarımın 10una izlettim hepsi global suprem oyuncular hiçbiride beğenmedi yani kimse beğenmez demiyorum kişisel zevk meslesi ama rekabetçi oyun için gereksiz bir değişim bu.
Arayüzden berbat olmuş bence zuladaki silah seçme opsiyonu gibi ama oyun motoru yeni olduğundan grafikte daha güzel görüntü ve optimizasyon elde edebiliriz belkiMerhaba arkadaşlar, bugün CS 2 testi geldi ve hemen deneyimledim. Maalesef deneyimlemediğim takdirde, 3000 saat CS:GO oynamış biri olarak bana CS 2 o kadar kötü ve çocuksu geldi ki, silahlar oyuncak gibi duruyor. Hissiyatı kötü, optimizasyonu berbat ve belki de betadan kaynaklı olarak 140 FPS'lerde dolaşmak zorunda kaldım, en düşük ayarlarda bile düşüşler yaşıyordum. Ancak, bunları söylememin sebebi betadan kaynaklanabilir. Yine de oyunun genel ciddiyetini bozmuş hissi uyandırdı bende. Bence CS 2 tamamen iptal edilip yeniden yapılmalı.
Kendi adınıza konuşun ben grafikleri yüksekte oynamayı çok seviyorum. 4:3 yaparak ta gözlerimi kanatmıyorum.Katılıyorum. Görsellik iyi hoş falan ama arkadaş biz hikaye oyunu oynamaya girmiyoruz ki. Biz burada rekabetçi oyun oynuyoruz. Biz detayları kısıp rakiplere odaklanmaya çalışıyoruz 4:3 yapıyoruz yapımcılar detay ekledikçe ekliyor. Hafif ışıklandırma ekleyeceğiz diye biraz mahvetmişler.
Merhaba arkadaşlar, bugün CS 2 testi geldi ve hemen deneyimledim. Maalesef deneyimlemediğim takdirde, 3000 saat CS:GO oynamış biri olarak bana CS 2 o kadar kötü ve çocuksu geldi ki, silahlar oyuncak gibi duruyor. Hissiyatı kötü, optimizasyonu berbat ve belki de betadan kaynaklı olarak 140 FPS'lerde dolaşmak zorunda kaldım, en düşük ayarlarda bile düşüşler yaşıyordum. Ancak, bunları söylememin sebebi betadan kaynaklanabilir. Yine de oyunun genel ciddiyetini bozmuş hissi uyandırdı bende. Bence CS 2 tamamen iptal edilip yeniden yapılmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.