CS 2 eliware skin changer ban sebebi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YanlizcaYasin

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bende halihazırda 1 tane skin changer var fakat senkronizasyon özelliği yok, yani maç içinde başkaları göremiyor. Seçkin olan hesabım için bunu alsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende halihazırda 1 tane skin changer var fakat senkronizasyon özelliği yok, yani maç içinde başkaları göremiyor. Seçkin olan hesabım için bunu alsam sorun olur mu?

Olur, skinchanger de hile sayılıyor. VAC zaten tespit edemiyor demeyin riske atmayın ban yersiniz hesabınız gider

Dostum, bu tarz yazılımları kullanma. Her ne kadar paralı olup 'tespit edilemez' iddiasında bulunsalar bile eninde sonunda VAC tarafından tespit edilip VAC yasaklaması almana neden olur. Bu yıllar sonra bile gerçekleşebilir. Sonrasında yıllarca emek verdiğin hesap çöp olur.

Öncelikle bu ve bunun gibi türk hilelerinden uzak durmalısınız. Geçen sefer ki konuda da belirtmiştim bu hile çatlatılmış diye türk hilelerinin her biri çalıntı macun gibidir. Yukarıda ki vatandaşımız da paste hilenin destekçisi sanırım hileyi kötüleyince sersemliyor. Kalitesiz hilelerin source kodlarını çalıp hile tasarlıyorlar bunu artık on yaşındaki çocukta biliyor elli kere ifşa ettirtmeyin kendinizi. Benim için sorun yok ben free hileye 200₺ veririm diyorsanız buyurun hocam tok karınları doyurmaya devam edin. Senin soruna gelecek olursam oyunu temiz oynayanlar yerleştirdiğin envanteri görüntüleyemezler. Kullanmakta olduğun hile yazılımında seninle aynı hileyi kullananlara özel görüntüleme varsa birbirinizde ki envanterleri oyun içi veya parti de görebilirsiniz.

Ve evet bu hileden VAC yasağı alman normaldir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı