TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
CS2 çıkmadan önce herkes soruyordu fakat CS2 çıktıktan sonra kimsenin bu konuyu konuştuğunu görmedim. Elimde 4 tane parçalanmış kasası, 2 tane rüyalar ve kabuslar kasası, 2 tane yılan kasası, 1 tane yılan ısırığı kasası ve neredeyse bütün silahlarda skinim var. CS 2 çıkmadan önce de takip ediyorum hala takipteyim, rüyalar ve kabuslar kasası başta olmak üzere bazı silah skinlerimin de değeri arttı. Biraz daha beklenir mi yoksa hafiften satmaya başlamalı mıyım?

Dostum tamamen arz talep meselesi rüyalar ve kabuslardan.
Gamma doppler çıktığı için bu kadar talep gördü zaten yavaş yavaş kasaların düşceğini inanıyorum çünkü herkes yavaş yavaş kasa düşürmeye başladı.
Ve böyle yatırım işlerini asla TL ile hesaplama.

Hızlı değerlenmez. Sabredip beklemeniz lazım. Ben 140 TL müzik kiti almıştım 3 ay önce şimdi 250 TL.

Hızlı değerlenmez. Sabredip beklemeniz lazım. Ben 140 TL müzik kiti almıştım 3 ay önce şimdi 250 TL.

Hocam bu CS2 duyurulduğundan beri sürekli girip oynamaya çalıştım silah envanteri falan dizdim, tahminen nisan Mayıs'tan beri duruyor envanter. Şimdilerde de girip düşürüyorum yine ama eski halinde daha kolay düşürülüyordu tabii.

Dostum tamamen arz talep meselesi rüyalar ve kabuslardan.
Gamma doppler çıktığı için bu kadar talep gördü zaten yavaş yavaş kasaların düşceğini inanıyorum çünkü herkes yavaş yavaş kasa düşürmeye başladı.
Ve böyle yatırım işlerini asla TL ile hesaplama.

Ben CS2 çıktığında oyuncu sayısının yine rekor kırmasını hatta 2 milyon görmesini bekliyordum 1.5 milyon oyuncu bile görmedi çıktığından beri, neden olabilir hocam sizce.

Hocam genelde benim gördüğüm seçkin fiyatları güncellenince artıyor kasa fiyatları. Bu arada bence şu an kasa düşürme sistemi daha kolay. Pek etki etmez fiyatlara bu olay.

Hocam bu CS2 duyurulduğundan beri sürekli girip oynamaya çalıştım silah envanteri falan dizdim, tahminen nisan Mayıs'tan beri duruyor envanter. Şimdilerde de girip düşürüyorum yine ama eski halinde daha kolay düşürülüyordu tabii.

Ben CS2 çıktığında oyuncu sayısının yine rekor kırmasını hatta 2 milyon görmesini bekliyordum 1.5 milyon oyuncu bile görmedi çıktığından beri, neden olabilir hocam sizce.

Optimizasyon problemleri var. Ondan kaynaklı.

Operasyon gelince hyplancak oyun bence.

Hocam genelde benim gördüğüm seçkin fiyatları güncellenince artıyor kasa fiyatları. Bu arada bence şu an kasa düşürme sistemi daha kolay. Pek etki etmez fiyatlara bu olay.

Optimizasyon problemleri var. Ondan kaynaklı.

Kasa açma olayında doğru söylüyor olabilirsiniz, ben ilk başta 4 itemden sadece 1 kasa ve skin olacak sanıyordum geçen hafta 2 skin geldi belki bazı haftalar 2 kasa falan verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı