CS 2 FACEIT başlanır mı?

red dead190

Femtopat
Daha fazla  
CS2'yi dört aydır oynuyorum. Dört ayda oyunu 470 saat oynadım ve oynayışımın oynama süreme göre kötü olmadığını, orta seviyede olduğunu düşünüyorum. Neyse, konumuza geçelim. Ben ve iki arkadaşım (onlardan biri dört yıllık, diğeri sekiz yıllık oyuncu fakat sadece iki üç yıl aktif oynamışlar, son iki aydır geri dönmüşler) gelen hilelerden bıktığımız için FACEIT'e geçmeyi düşünüyoruz ve benim içimde oynayabilecek miyim korkusu var. VR artı olarak her gün toplam yarım saatimi spray ve flicklere ayırıyorum. Artık bu düzene aim çalışması da ekleyeceğim. Sizce bu seviyede FACEIT'e başlayabilir miyim? Eğer başlarsam kendimi nasıl geliştiririm? Bu konuda tecrübesi olan kişiler yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'yi dört aydır oynuyorum. Dört ayda oyunu 470 saat oynadım ve oynayışımın oynama süreme göre kötü olmadığını, orta seviyede olduğunu düşünüyorum. Neyse, konumuza geçelim. Ben ve iki arkadaşım (onlardan biri dört yıllık, diğeri sekiz yıllık oyuncu fakat sadece iki üç yıl aktif oynamışlar, son iki aydır geri dönmüşler) gelen hilelerden bıktığımız için FACEIT'e geçmeyi düşünüyoruz ve benim içimde oynayabilecek miyim korkusu var. VR artı olarak her gün toplam yarım saatimi spray ve flicklere ayırıyorum. Artık bu düzene aim çalışması da ekleyeceğim. Sizce bu seviyede FACEIT'e başlayabilir miyim? Eğer başlarsam kendimi nasıl geliştiririm? Bu konuda tecrübesi olan kişiler yardım ederse sevinirim.

2 bin maçla 3 level olan oyuncu dolu. Bu kadar korkulacak ya da çekinilecek bir platform kesinlikle değil. Bu şekilde düşünürseniz zaten düzgün oynayamazsınız. Özgüvensiz bir şekilde oynayıp her hareketinizi sorgulayacaksınız, ki kesinlikle yersiz. Başlayın geçin. Ekstra olarak utility öğrenirseniz daha rahat edersiniz.

Benimde 620 saatim var. Sevdiğim bir Almancı abiyle 4-5 ay öncesine kadar 2 ay boyunca 100 maça ulaştık Faceit'te. Sinirden raporladığımız insanlar oldu ve bazıları cidden yasaklama aldı. Benim raporladığım insanlar "smurf" gibi daha basit görünen ama maçları yine mahveden lavuklardan oluşsa da, Almancı abinin raporladığı adamlarda direkt "hack, wallhack, aimbot" falan yazıyordu.

Faceit'e özel hile makineleri bile geliştirildi. Bir rekabetçi oyunda mutlaka hile için araştırma yapman lazım. Mesela bu video bir örnek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada bende level 7'ye kadar ulaşıp 5'e kadar düşmüştüm. Yani bende herhalde aşırı kötü oynamıyordum ama bazen garip vuruşlar yiyordum. Elbet gidip resmi mod'lardaki kadar hile yok ama yine de hileler hiç yok değil.

Benim böyle düşünme nedenim karşıya gelen hilecilerin argümanı her zaman şuydu(o zaman FACEIT gecte eline versinler FACEIT'teki oyunculara karşı oynayınca hilecilerle oynamayı tercih edersin) demisti ve bu yüzden bende kafa karışıklığına yol açtı

Benim böyle düşünme nedenim karşıya gelen hilecilerin argümanı her zaman şuydu(o zaman FACEIT gecte eline versinler FACEIT'teki oyunculara karşı oynayınca hilecilerle oynamayı tercih edersin) demisti ve bu yüzden bende kafa karışıklığına yol açtı.

Bende hilelerden bıkıp FACEIT'e geçmiştim bayağı maç attım çok iyi bir oyuncu değilim Max 8 levele çıktım ama hiç de endişe edeceğin bir durum yok ortada rahat rahat girip maç atabilirsin sadece daha ciddi oynuyorlar ayrıca çok fazla toksik oyuncu da mevcut ben defalarca kez ilk raundu kaybettik diye gg yazan adamlar gördüm en son mentalim kaldırmadı bıraktım. Yani lafın kısası böyle adamlar bile öz güvenli bir şekilde girip senin düşündüğün şeyleri düşünmüyorlarsa rahat rahat girip oyna öz güvensiz oynarsan zaten çok kötü oynarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı