CS 2 FACEIT başlanmalı mı?

f4theralper

Picopat
Daha fazla  
Uzun süredir CS oynuyorum, seçkin hesabım açık. İlk başta sadece drop alıp çıkmak için giriyordum ama sonradan Premier kasmaya başladım. Şu an 4K elo'dayım ve genelde maçlarda 15+ kill alıyorum. Karşıma 11k elo rakipler gelmesine rağmen fena oynamıyorum. CS2'de 150 saatim var. FACEIT'e başlamayı düşünüyorum fakat premium sistemini tam anlayamadım. Günde 5-6 maç, belki daha fazla atabilirim. Sizce FACEIT Premium almak mantıklı olur mu, kar ettirir mi?

Hayatsız değilseniz FACEIT üzerinden görevleri yaparak para kazanmak imkansız. Düzgün oynayarak en fazla premiumun kendi parasını çıkarırsınız, veya en baba 3-5 üstünü alabilirsiniz belki, hesaplamak lazım. Asıl sorunuza gelecek olursam FACEIT seçkinden çok daha zor bir yer. Oynayacaksanız bunu bilerek oynayın.

Günde 5 maçtan fazla bile atabilirim hani şöyle en azından 1 2 ay sonra elimde bir AK-47 skini falan olmaz mı hem CS oynamış olurum.

Uzun süredir CS oynuyorum, seçkin hesabım açık. İlk başta sadece drop alıp çıkmak için giriyordum ama sonradan Premier kasmaya başladım. Şu an 4K elo'dayım ve genelde maçlarda 15+ kill alıyorum. Karşıma 11k elo rakipler gelmesine rağmen fena oynamıyorum. CS2'de 150 saatim var. FACEIT'e başlamayı düşünüyorum fakat premium sistemini tam anlayamadım. Günde 5-6 maç, belki daha fazla atabilirim. Sizce FACEIT premium almak mantıklı olur mu, kar ettirir mi?

Kar etme amacı ile almayın. Ciddi bir şekilde rank kasmak istiyorsanız alın oynayın.

Hocam Premier elonuz çok düşük. Biraz daha Premier oynayın. Kendinizi geliştirin sonra FACEIT geçin bence.

Hayır para kafasıyla girmiyorum Premier de aşırı fazla troll geliyor bende FACEIT geçmek istiyorum asıl amacım bu ama hani yanında belki 1 2 skinim falan da olur mu diye sormak istedim.

FACEIT'te toz pembe bir mekan değil. Beraber oynayacak arkadaşınız yoksa solo şekilde kafayı yersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı