CS 2 FACEIT Crosshair önerisi

Cross değiştirmek performans artırır gibi bi düşünce olsa da alışılmışın dışına çıkmak ani pozisyonlarda performans düşürür. Crosstan çok sıkıldıysan değiştirip biraz dm oyna sonra kendi ayarlarına geri dön.

Çok şahsi bir durum ya hocam. Ben de 1.6'dan alışkanlık xanti cross kullanıyordum ama şu anda Furiouss'un crossunun 1 küçük gap ini size olarak da 1 küçüğünü kullanıyorum. Sarı renkli. Ama dediğim gibi bu durum tamamen hissiyat ve çok şahsi bir durum. Mesela ben küçük crossla uzak mesafede daha iyi oynarken yakında kendimi konforlu hissetmiyorum, tam tersi büyük crossda da yakında daha konforlu hissediyorum uzakta da iyiyim ama küçüğün performansını alamıyorum. Şu an kendimi küçüğe alıştırıyorum özellikle yakın pozisyonlarda oynayıp eksiğimi gidermeye çalışıyorum ama bu tamamen sana bağlı, cross u değiş hangisinde daha iyi hissedersen onunla devam et. Eğer çok sık değiştirirsen de focus kaybı da olabiliyor hocam en iyisi bir tanesinde sabit kalmak.

Cross değiştirmek performans artırır gibi bir düşünce olsa da alışılmışın dışına çıkmak ani pozisyonlarda performans düşürür. Crosstan çok sıkıldıysan değiştirip biraz DM oyna sonra kendi ayarlarına geri dön.

Çok doğru ama eğer artık psikolojik olarak crossdan kaynaklı kötü hissediyorsa değiştirmek iyi gelebiliyor cidden.

Klasik çoğu profesyonelin kullandığı length 1, thickness 1, gap -4 kullanıyorum, ideal bir crosshair bence.

Şu: CSGO-xPVXN-4vAuq-HNmWV-Awctc-pL3ED

Büyük crosshair'lara alışmış kişiler için ilk etapta küçük gelebilir ancak kolay alışılıyor bence.

Cross değiştirmek performans artırır gibi bir düşünce olsa da alışılmışın dışına çıkmak ani pozisyonlarda performans düşürür. Crosstan çok sıkıldıysan değiştirip biraz DM oyna sonra kendi ayarlarına geri dön.

3 gün boyunca farklı bir crossla oynadım aşırı kötü oynamaya başlamıştım 25 vururken 10'lara kadar düştü ve delete FACEIT mesajı almıştım takımdan ve şu an eski crossuma döndüm tekrardan 20 25 vuruyorum gerçekten etkisi büyük.

Aslında ayardan ayara veya pro'ların ayarlarını kopyalamayla daha iyi oynanmıyor. Belirli bir sens/DPI, viewmodel ve crosshair'a sadık kalacaksın, en iyisi öyle.

Aslında ayardan ayara veya Pro'ların ayarlarını kopyalamayla daha iyi oynanmıyor. Belirli bir sens/DPI, viewmodel ve Crosshair'a sadık kalacaksın, en iyisi öyle.

Ben yüksek senste oynadığımdan dolayı büyük cross seçmiştim ve spreyimde gerçekten iyiydi alışkanlık diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı